Yazar Oktay Akbal ameliyat oldu

Yazları tatilini Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki evinde geçiren Cumhuriyet Gazetesi yazarı Oktay Akbal (77), Muğla Özel Yücelen Hasta

Yazları tatilini Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki evinde geçiren Cumhuriyet Gazetesi yazarı Oktay Akbal (77), Muğla Özel Yücelen Hastanesi'nde fıtık ameliyatı oldu.

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki Oktay Akbal Caddesi üzerinde bulunan evinde yaz tatilini geçiren Akbal, evinde rahatsızlanınca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tetiklerde ünlü yazara fıtık teşhisi konuldu ve zaman geçirilmeden ameliyata alındı. Yücelen Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat ile eski sağlığına tekrar kavuştu.

Hastane personelinin kendisi ile çok yakından ilgilendiğini bundan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Akbal, "Benim yaşımdaki bir insanla doktorlar, hemşireler çok yakından ilgilendi. Benim gibi yaşlı birini kurtarmak, iyi etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm hastane personeline teşekkür ediyorum. Doktorum başarılı bir ameliyat olduğumu söyledi. Şimdi kendimi toparlamam lazım." dedi.

Bir gün sonra hastaneden taburcu olacak olan Oktay Akbal, yazılarına kısa bir süre ara vereceğini, ama bu aranın çok fazla olmayacağını kaydeden Akbal şunları söyledi: "60 senedir yazı yazıyorum. Cumhuriyet Gazetesi'nde de devamlı yazıyorum. Ama bir süre dinleneceğim, başka çaresi yok. Birkaç gün dinledikten sonra yazılarıma kaldığım devam edeceğim. Çünkü yazarlar, yazdıkça toparlarlar kendilerini. Görev gibi bir şeydir bu. Okuyucularım sürekli beni arıyorlar. Onlara karşı sorumluluğum var. İyi olalım da biraz daha çalışırım. Sevenlere selamlar, sevmeyenler de yaşasınlar." diye konuştu.