Trabzonsporlu Burak: Sezona kupayla başlamak istiyoruz

Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz, Süper Kupa'yı alarak yeni sezona kupayla ve moralli başlamak istediklerini belirtti.

Burak, bordo-mavili kulübün

Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz, Süper Kupa'yı alarak yeni sezona kupayla ve moralli başlamak istediklerini belirtti.

Burak, bordo-mavili kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Davraz ve Hollanda'da yapılan hazırlık kamplarının çok iyi geçtiğini vurguladı. İki aşamalı olarak yapılan kamplarda takımın yanı sıra kendi açısından da eksiklerin giderildiğini kaydeden başarılı futbolcu, "İlk olarak Davraz kampında kondisyona yönelik yararlı bir çalışma dönemini geçirdik. Ardından Hollanda'da taktik ağırlıklı antrenmanlar ve hazırlık maçlarında eksiklerimizi görerek giderdik. Bu saatten itibaren hem fizik hem de mantalite olarak, her şeyimizle lige ve diğer kulvarlarda oynayacağımız müsabakalara konsantre olmuş durumdayız." dedi.

7 Ağustos'ta oynanacak süper kupa finalinde Bursaspor'u mağlup etmek istediklerini söyleyen golcü futbolcu, "2010-11 sezonuna kupayla ve moralli başlamak istiyoruz. Lig şampiyonluğuna ulaşan rakibimizle Olimpiyat Stadı'nda zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Amacımız bu müsabakada taraftarlara iyi bir futbol izlettirerek kupayı armağan etmek." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının sonunda taraftarlara da mesaj veren Burak, "Her zaman olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Maçın içindeki koşullar ne olursa olsun, karşılaşma boyunca verecekleri destek sahadaki en büyük itici gücümüz olacaktır." yorumunu yaptı.