Pamukova'ya atanan Kaymakam Dursun'a veda yemeği

Sakarya'nın Pamukova ilçesine atanan Ağrı'nın Patnos Kaymakamı Tuncay Dursun'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından veda yemeği verildi. Özel bir lo

Sakarya'nın Pamukova ilçesine atanan Ağrı'nın Patnos Kaymakamı Tuncay Dursun'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından veda yemeği verildi. Özel bir lokantada verilen veda yemeğine; Kaymakam Tuncay Dursun'un yanı sıra daire amirleri ile okul müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Yemekten önce öğretmen evinde bir araya gelen protokol üyeleri Kaymakam Dursun ile vedalaştı. Burada Kaymakam Dursun'a hediye takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Kaymakam Dursun'ın görevini başarı ve özveriyle yürüttüğünü belirterek, kendileri ile uyum içerisinde güzel çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Eskin, Dursun'un Milli Eğitim camiasına büyük katkıları olduğunu dile getirerek, bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Dursun ise Patnos'ta yapılan güzel hizmetlerde ve elde edilen başarılarda herkesin emeğinin büyük olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmalarla Patnos'un büyük yol katedeceğini ifade etti. Dursun, ''Birlik ve bütünlük içerisinde çalışmak olumlu yönde ilerlemeyi sağlamıştır. Beraberliğimiz gönül birliği içerisinde olduğumuzun göstergesidir. Bu bir veda değildir gönül birliğimiz devam edecektir. Hepinizden helallik diliyorum.'' dedi.

Protokol üyeleri daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğünü'nün organize ettiği yemeğe geçti.

Öte yandan Kaymakam Dursun, ilçede bulunan kurum ve esnaflara veda ziyaretlerini sürdürüyor. Dursun'un yarın sabah saatlerinde kaymakamlık bahçesinde daire amirleri, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlarla vedalaştıktan sonra yeni görev yerine gideceği bildirildi. Patnos'a atanan Bolu'nun Seben Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'nin ise önümüzdeki hafta ilçeye gelerek görevine başlayacağı açıklandı.