OFK Belgrad maçına hazırlanan Galatasaray'da oyunculara başkan morali

Galatasaray Futbol Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla OFK Belgrad maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrasında ise sar

Galatasaray Futbol Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla OFK Belgrad maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrasında ise sarı - kırmızılı oyuncular ile Başkan Adnan Polat barbekü partisinde biraraya geldi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında 5 Ağustos Perşembe günü deplasmanda 2 - 2'in rövanşında OFK Belgrad'a konuk olacak olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, Jupp Derwall Sahası'nda toplanan sarı - kırmızılı oyuncular antrenman süresince teknik ve taktik çalışmalar üzerinde durdu.1,5 saat süren antrenman, yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana günü izinli geçiren Milan Baros ve Aydın Yılmaz katılmadı. Elano Blumer ise sağlık merkezindeki tedavisinin ardından salonda yaptığı çalışmalara devam etti.

Antrenmanın ardından futbol takımı ve teknik heyet; Başkan Adnan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri ve sponsorlarla birlikte düzenlenen barbekü partisinde yemek yediler.

Galatasaray kafilesi yarın sabah 11.00'de 1481 Incentive Organisation'ın düzenlediği THY'nin özel uçak seferiyle Belgrad'a uçacak ve otelde kampa girecek.