1 Eylül Dünya Barış Günü özel konserinde Livaneli ve Farantouri sahne alacak

İzmir'de Fuar Enerji Arena Konserleri'nin ilki 1 Eylül 2010 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İEF kapsamında düzenlenen Dünya Barış Günü Özel Konseri'

İzmir'de Fuar Enerji Arena Konserleri'nin ilki 1 Eylül 2010 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İEF kapsamında düzenlenen Dünya Barış Günü Özel Konseri'nde Zülfü Livaneli ve Yunan Sanatçı Maria Farantouri sahne alacak.

Yaklaşık 30 yıldır Türkiye'nin yanı sıra ABD, Fransa, Almanya, İsveç, Finlandiya başta olmak üzere çeşitli ülkelerde birlikte çok sayıda konser veren Livaneli ve Farantouri, 1 Eylül'de şarkılarını barış için söyleyecek.

Birlikte iki albüm çalışmasına da imza atan Zülfü Livaneli ve Maria Farantouri, Kültürpark'ta İzmirlilere müzik ziyafeti sunacaklar.

2 Eylül Perşembe günü ise Kent Orkestrası 79. İEF Özel Konseri'ni gerçekleştirecek. Orkestra şefliğini Hüseyin Çebi, orkestra düzenlemesini ise Zafer Çebi'nin üstlendiği konserde solist olarak Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Funda Öncü, Ceren Miron, Bahar Pamukçu ve Merve Atılgan sahne alacak.

Kültürpark Kaskatlı Havuz yanında Fuar Enerji Arena'da gerçekleştirilecek konserler, saat 21.30'da başlayacak. Konser TTNET'in aktivite sponsorluğunda gerçekleştirilecek ve ücretsiz olarak düzenlenecek.