Şehit aileleri, Karaman Sabah Dersanesi'nin iftarında buluştu

Karaman Sabah Dersanesi şehit ailelerine iftar verdi. Dersane Müdürü Arif Yazıcı, Ramazan ayının her anlamda bereketli bir ay olduğunu belirterek "Bu

Karaman Sabah Dersanesi şehit ailelerine iftar verdi. Dersane Müdürü Arif Yazıcı, Ramazan ayının her anlamda bereketli bir ay olduğunu belirterek "Bu tür iftar programları ile insanlar tanışıyor, kaynaşıyor ve birbirleri ile güzel diyaloglar kuruyorlar. Sabah Eğitim Kurumları olarak bizler de bu düşüncelerle sizlerle birlikte olmak istedik." dedi.

Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu'nda verilen iftar sonrası bir konuşma yapan Dersane Müdürü Arif Yazıcı, şehit ailelerinin yaşadıkları acılardan dolayı maddi-manevi anlamda zor durumda olduklarını bildiklerinden dolayı, bu tür programlarda beraber olmayı istediklerini dile getirdi. Yazıcı, şehit ailelerine her zaman yardımcı olmak istediklerini ve bu konuda samimi olduklarını sözlerine ekledi.

Karaman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayad da konuşmasında, düzenlenen iftar programının kendilerini memnun ettiğini belirterek, Sabah Dersanesi yetkililerine teşekkür etti.

Şehit ailelerinin değişik sorunları olduğunu ifade eden Bayad, "Bu sorunların kamuoyuna ve ilgililerine duyurulması noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Yaşadığımız acıları tam olarak aktarmamız mümkün değil, ancak tek isteğimiz, yıllarca dile getirdiğimiz problemlerin artık çözülmesi şeklinde." diye konuştu.