Fenerbahçe Paok maçı saat:21:45' te canlı yayınlanacak

Fenerbahçe Paok maçı canlı olarak 21:45'te izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Paok maçı muhtemel kadrolarını belirlendi. Fenerbahçe Paok maçı'nda Alex forma giyecek. Fenerbahçe Paok maçı canlı olarak izleyin.

Fenerbahçe Paok maçı saat:21:45' te canlı yayınlanacak
Trabzon deplasmanında etkili olamayan Özer’i yeniden kulübede oturtacak olan Kocaman, “PAOK maçına sakladım” dediği Alex’e formasını teslim edecek.
Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan kaleci Volkan Demirel ve Semih Şentürk’ün durumları ise bugün netlik kazanacak. Son idmanlarını salonda yapan iki oyuncu için teknik heyet, maçtan önce yapılacak testin ardından son kararını verecek. Volkan’ın yetişmemesi halinde kaleyi yine Mert Günok koruyacak.
Öte yandan Fenerbahçe, PAOK maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla hazırlıklarını tamamladı.

Caner: Mücadele etmeden olmazFenerbahçe'nin genç yıldızı Caner Erkin, PAOK’u mağlup ederek, turu geçeceklerine inandığını ifade etti. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıkan başarılı oyuncu, "Taraftarımızın desteğiyle burada çok iyi bir skorla ve iyi futbolla kazanıp, turu geçeceğimize inanıyorum. Çok iyi mücadele etmemiz lazım. Mücadele etmeden maçı kazanamayız, bunu gördük. Çok fazla pozisyonla çok iyi mücadele ederek maçı kazanacağız" diye konuştu.

‘Gol atmalıyız’
İstanbul’a salı günü gelerek kampa giren PAOK dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Pavlos Dermitzakis idmandan önce düzenlediği basın toplantısında rövanşta kapanmayacaklarını ve gol arayacaklarını söyledi. Yunanistan’da aldıkları 1-0’lık galibiyeti en iyi şekilde kullanacaklarını hatırlatan Dermitzakis, “Çok zor bir maç olacak. Rakibimizin sahasında ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz. Takımda eksikler var ama bu mazeret değil. Yarın stadı dolduracak taraftara çok iyi bir futbol izlettireceğiz. Dilerim takımım tur atlar” ifadelerini kullandı.,

FENERBAHÇE-PAOK 21:45'te

Fenerbahçe 1-0 kaybettiği PAOK Selanik'le Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç El Cezire sport+10 ve Eurofutbol kanallarından şifreli izlenecek...

Fenerbahçe Paok maçı muhtemel kadroları şu şekilde belirlendi;,

Fenerbahçe

Mert Günok
Gökhan Gönül
Lugano
İlhan
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Stoch
Alex
Niang


PAOK

Kresic
Boussaidi
Contreras
Malezas
Lino
Pablo Garcia
Vierinha
Ivic
Filomeno
Salpingidis
Muslimovic
Sorlin