Galatasaray Bursaspor maçı geniş özeti ve golleri izle

Spor Toto Süper Ligi'nde Galatasaray Bursaspor maçında 2-0 mağlup oldu. Galatasaray Bursaspor maçı geniş özeti ve tüm görüntülerini buradan izleyebilirsiniz. İşte Galatasaray Bursaspor maçı tüm kareleri buradan izleyin.

Galatasaray Bursaspor maçı geniş özeti ve golleri izle
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray Bursaspor'a 2-0 yenildi. Maçın gollerini 15. ve 83. dakikalarda Ivan Ergiç kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray 2. haftada 2. mağlubiyetini alırken, puanla tanışamadı. Bursaspor ise 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti

Galatasaray Bursaspor maçı geniş özeti ve golleri izle

GALATASARAY ETKİLİ BAŞLADI

Galatasaray maça taraftarının müthiş tezahüratı eşliğinde hızlı başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında Mustafa Sarp'ın ceza alanına girmeden vuruşunda Bursaspor kalecisi Ivankov iyi yer tutarak gole izin vermedi. Galatasaray ilk dakikalardan itibaren bol pas yaparak ve oyunu kanatlara taşıyarak Bursaspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Maçın 8. dakikasında Kewell'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta Servet müsait pozisyonda topa kafasını vuramadı ve Galatasaray bir golden oldu.

ERGİÇ AFFETMEDİ

Galatasaray özellikle sağ kanattan Arda ile Bursaspor kalesine yüklenmeye çalıştı. Maçın 15. dakikasında Volkan Şen'in sağdan gelişen atağında içeri çevirdiği topu son anda Ufuk çeldi ama açılan topa Ergiç gelişine vurdu ve top boş ağlarla buluştu. Karşılaşmanın 19. dakikasında Volkan Şen Ali Turan'a yaptığı sert müdahaleden dolayı sarı kart gördü. Bursaspor gole kadar Galatasaray kalesinde tehlike yaratamaz iken golün ardından orta alanda daha iyi top yapmaya başladı.

BATALLA MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI

Golün ardından Galatasaray özellikle kanatlardan yüklenmeye çalıştı ama savunmada Bursaspor Galatasaraylı futbolculara ceza alanında şans tanımadı. Bursaspor 1-0 öne geçmesinin ardından yine oyunun belli bir bölümünü kendi yarı alanında kabul ederek, tempoyu düşürmeye çalıştı. Maçın 32. dakikasında Mustafa Sarp'ın orta alanda kaptırdığı topta Volkan Şen'in sağdan verdiği pasta Batalla kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Ufuk başarılıydı.

GALATASARAY ÇOK YÜKLENDİ AMA GOLÜ BULAMADI

Karşılaşmanın 34. dakikasında Arda'nın sağdan ortasında ön direkte Baros'tan önce son anda araya Stepanov girdi ve mutlak bir pozisyonu engelledi. Hemen pozisyonun bir dakika sonrasında bu sefer Kewell'ın sağdan ortasında arka direkte Neill topu indirdi, Baros müsait durumda topa dokunamadı ve Galatasaray mutlak bir golden oldu. Yine aynı dakika içerisinde Kewell'ın yaklaşık 20 metreden vuruşunu son anda Ivankov kornere çeldi. Maçın 42. dakikasında bu sefer sol çaprazdan içeri girdi vuruşunda son anda Ömer araya girdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca ilk yarıyı Bursaspor 1-0 önde bitirdi.

İKİNCİ YARI MÜTHİŞ BİR TEMPO İLE BAŞLADI

İkinci yarıya Bursaspor hızlı başladı. Kanatlardan ikinci gol için yüklenen Bursaspor ikinci golü aramaya başladı. Maçın 57. dakikasında Baros'un ceza alanında geliştirdiği tehlikeyi son anda Ömer ve Ivankov ortaklaşa önledi. Galatasaray Bursaspor kalesine beraberlik golü için yüklenmeye başladı. Maçın 63. dakikasında Sercan'ın sağdan ceza alanına girdiği pozisyonda verdiği pas müsait pozisyonda Volkan'ın vuruşunu Ufuk iki hamlede kontrol etti ve mutlak bir golü engelledi.

ELANO GİRDİ

Karşılaşmanın 68. dakikasında Bursaspor'da Sercan yerini Nunez'e bıraktı. Karşılaşmanın 69. dakikasında Arda'nın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Ivankov son anda kornere çeldi. Maçın 70. dakikasında ise Barış'ın yerine Galatasaray'da oyuna Elano dahil oldu. Karşılaşmanın 73. dakikasında Bursaspor'da Batalla'nın yerine oyuna Bekir Ozan girdi. Maçın 75. dakikasında Volkan Şen'in sağdan ceza alanına girdiği pozisyonda Volkan'ın vuruşunda Ergiç müsait pozisyonda dokunamadı ve Bursaspor 2. golden oldu.

SON SÖZÜ YİNE ERGİÇ SÖYLEDİ

Galatasaray maçın son bölümlerinde Kewell, Arda ve Baros ile birlikte Bursaspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Bu dakikalarda ani gelişen Bursaspor atakları sarı-kırmızılı savunmada tehlike yaratmaya başladı. Maçın 83. dakikasında Savunmadan dönen topa Ergiç düzgün vurdu, savunmada Neill'e çarpan top kaleci Ufuk'u yanıltarak ağlarla buluştu ve Bursaspor farkı ikiye çıkardı. Kalan bölümde başka gol olmayınca, karşılaşmayı Bursaspor 2-0 kazandı.,

M.S. Ve karşılaşma sona erdi.
90' Galatasaraylı taraftarlar bu kez Harry Kewell'a sevgi gösterilerinde bulunuyor.
90' Karşılaşmada 6 dakika uzatma oynanacak.
90' Vederson soldan içeri yerden ortaladı. Nunez Servet ve Neill'ın arasından topa vurdu. Ancak meşin yuvarlak Ufuk'ta kaldı.
89' Sağ kanattan arka direğe yapılan orta Kewell'ın önünde kaldı. Ardından araya giren savunma topu kornere attı.
88' Tribünlerden Galatasaray yönetimi aleyhine tezahüratlar yükseliyor.
87' Volkan Şen'in yerine Steinhert oyunda.
,86' Ivankov hakem ile girdiği diyaloğun ardından sarı kart gördü.
85' Bu pozisyonun ardından tribünlerden Galatasaraylı futbolculara tepkiler oldu.
84' Ali Tandoğan'ın orta alandan kullandığı serbest vuruşta top savunmadan seken Ergic'in önünde kaldı. Ergic in kaleye şutu Servet'e çarpıp Ufuk'u yanılttı ve top filelerle buluştu
83' GOOOLLL! Ali Sami Yen'de şok!
78' Arda sol kanattan ceza sahası yayı üzerine doğru içeri katetti. Orta-şut karışımı vuruşunu Ivankov iki hamlede kontrol etti.
77' Kewell rakibine yaptığı sert hareketin ardından sarı kart gördü.
76' Ozan İpek ceza sahasında Neill ile karşı karşıya kaldı. İlk anda topu kurtaramayan Volkan, Neill'ı geçen topu kaleye gönderdi. Kaleye paralel giden top dışarı çıktı.
75' Bursaspor inanılmaz bir gol kaçırdı.
74' Elano hakeme yaptığı itirazlarından dolayı sarı kart gördü.
73' Bursaspor'da Batalla'nın yerine Bekr Ozan oyunda.
72' Sarı kırmızılı takım rakip yarı alanda Bursaspor'a oranla topa daha çok sahip oluyor.
71' Korner paslaşarak kullanıldı. Neill sol kanattan içeriye çevirdi. Mustafa Sarp'ın kale sahası önündeki vuruşu dışarı çıktı.
70' Galatasaray'da Barış'ın yerine Elano oyunda.
70' Serbest vuruşu Arda kullandı. Arda'nın barajın üzerinden geçen plase vuruşu Ivankov'un müdehalesi ile kornere çıktı.
69' Kewell'a faul yapan Hüseyin sarı kart gördü.
68' Kewell ceza sahasına sol çaprazdan girmek üzereyken yerde kaldı. Serbest vuruş Galatasaray'ın.
67' Bursaspor'da Sercan'ın yerine Nunez oyunda.
66' Ali Tandoğan korneri kullandı. Ceza sahası içinde Servet ile birlikte topa yükselen Ömer'in kafası savunmaya çarpıp ceza alanının dışına çıktı.
65' Batalla, Ergic'ten aldığı pas ile ceza sahasına girdi. Son çizgiye inip ortasını yaptı. Neill'e çarpan top kornere çıktı.
64' İki takım da bu dakikalarda mutlak gol pozisyonlarından yararlanamıyor.
63' Barış sağ kanattan geliştirdiği atakta son çizgiye inemden ortasını yaptı. Kale sahası önündeee topla buluşan Kewell'ın ayağının altından seken top taç çizgisine yöneldi.
62' Galatasaray takımı hızlı çıkıyor.
61' Ceza sahası dışında topla buluşan Volkan Şen ceza sahası yayı üzerinde kaleye vurdu. Kaleysinde iyi yer tutan Ufuk topun filelerle buluşmasına izin vermedi.
60' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Batalla topu Hakan Balta'dan kurtardı. İçeriye çevirmek istediği top kendisine çarparak dışarı çıktı.
59' Arda'nın sağ kanattan kullandığı kornere Hakan Balta kafayı vurdu. Top kimseye değmeden dışarı çıktı.
58' Neill ceza sahası dışından içeriye çevirdi. Arka direkte Servet'ten önce Vederson topu kornere attı.
57' Galatasaray ikinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi maça hızlı başladı. Ancak sarı kırmızılar otp filelerle buluşturmayı başaramadı.
55' Hakan Balta sol kanatta önündeki boşluğu iyi kullandı. Yerden içeriye pasında Baros topu önünde buldu. Baros'un vuruşu kaleci Ivankov'da kaldı.
54' Hakan Balta soldan içeriye çevirmek istedi. Savunmanın müdehalesi ile top kornere çıktı.
52' Arda sağ kanatta ceza sahasına girmeden içeriye ortaladı. Ancak savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
51' Arda savunmanın arkasında Baros'u topla buluşturmak istedi. Ceza sahası içine yönelen topu Ivankov kalesinden çıkarak kontrol etti.
50' Korner kullanıldı. Ceza sahasında yaşanan karambolde Ömer ve Barış yerde kaldı. İki futbolcu tedavilerinin tamamlanması için oyun alanının dışına alındı.
49' Volkan Şen bomboş pozisyonda ceza sahasına girmek isterken Ayhan kritik bir müdehale ile araya girdi ve topu kornere gçnderdi.
48' Arda'nın kullandığı korneri savunmada Stephanov uzaklaştırdı. Bursaspor hızlı hücuma çıkıyor.
47' Arda sağ kanatta topu kontrol etti. Ergic'in önünde ortasını yaptı. Ancak savunmaya çarpan top kornere çıktı.
46' Ve ikinci 45 dakika başladı.
D.A. G.Saraylı futbolcular hakem Abdullah Yılmaz'ın yanına gitti. Herkes Volkan Şen'in pozisyonuna itiraz ediyor şu anda.
D.A. Ve karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.
45' İlk yarıda 1 dakika uzatma oynanacak.
44' İtirazlardan dolayı Ayhan ve Baros sarı kart gördü.
43' Volkan Şen topu eli ile önüne aldı. Sarı kartı var Volkan'ın... Ancak kırmızı kart çıkmadı. Galatasaraylı taraftarların kırmızı kart tepkisi var.
42' Ali Turan oyunun yönünü sol kanada çevirmek isterken pas hatası yaptı.
41' Arda sol kanatta iki kişiyi geçip içeriye ortaladı. Savunmadan seken topu Ayhan Baros'un önüne indirdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Baros kaleye vuracakken Ömer Erdoğan araya girdi ve kritik bir müdehale yaptı.
39' Vederson sol kanatta önünde kalan bir topu bekletmeden kalaye gönderdi. Ancak top tribünlere kadar gitti. Aut atışı Galatasaray'ın.
38' Bursaspor ise 1-0'ın avantajı ile kendi yarı sahasına çekilmiş durumda.
37' Galatasaray bu dakikalarda çok önemli pozisyonlardan yararlanamıyor.
36' Kewell ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu. Direk dibine giden topu Ivankov güçlükle kornere tokatladı.
35' Sol kanattan kullanılan korner kafalardan sekip Baros'un önünde kaldı. Baros kaleye çok yakın bir mesafeden topa dokunamadı ve top dışarı çıktı.
34' Bir önemli gol pozisyonu'da Bursaspor kalesinde yaşandı.
33' Mustafa Sarp'tan topu orta alanda kapan Volkan Şen hızla ileri çıktı ve pasını sol kanattaki Batalla'ya attı. Batalla ceza sahasına girdikten sonra plase bir vuruşla kaleye vurdu. Ufuk üzerine gelen topu yatarak kontrol etti.
32' Bursaspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamdı.
31' Kewell korneri kullandı. Kafalardan seken top ceza sahasının dışına çıktı.
30' Arda sağ kanattan ceza sahasına ortaladı. Baros'tan önce Ömer topu kornere gönderdi.
28' Stephanov uzaklardan kaleyi yoklamak istedi. Ancak top farklı biçimde dışarı çıktı.
27' Arda sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direkte Kewell topu Mustafa Sarp'ın önüne bıraktı. Mustafa ilk anda topu kontrol edemedi ve pozisyonunu kaybetti.
26' Galatasaray bu dakikalarda yeniden rakip yarı sahaya yüklenmek istiyor.
25' Ceza sahası içine yapılan ortada Ömer ile Stepanov çarpıştı. Stephanov bu pozisyonun ardından kısa süreki bir sakatlık geçirdi.
24' Kewell korneri kale sahası içine doğru kullandı. ceza sahası içindeki karambolde Arda Ergic'e faul yaptı. Serbest vuruş Bursaspor'un.
23' Ayhan'ın ara pasında topla buluşan Arda top dışarı çıkmadan ortasını yaptı. Savunmada Ömer topu kafayla kornere gönderdi.
22' Volkan Şen sağ kanattan bir kez daha içeriye çevirdi. Kaleye yönelen topu Ufak iki hamlede kontrol etti.
20' Bursaspor sağ kanattan Volkan Şen ile hızlı çıktı. Volkan sağ kanattan son çizgiye indi ve yerden içeriye çevirdi. Savunmada Neill topu uzaklaştırdı.
19' Volkan Şen, Ali Turan'a orta alanda yaptığı sert müdehalenin ardından sarı kart gördü.
18' Arda sol kanattan kullandığı korneri arka direğe ortaladı. Ancak top kimsenin müdehalesi olmadan dışarı çıktı.
17' Bursaspor rakip yarı sahaya gerçekleştirdiği ilk tehlikede golü buldu.
16' Sağ kanattan Volkan Şen'in içeriye ortaladığı topa kaleci Ufu ile birlikte Sercan'da hamle yaptı. Bu ikili mücadeleden seken topu ceza sahası içinde önünde bulan Ergic yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.
15' GOOOOLLL! Ergic attı.
12' İlk dakikalarda G.Saray'ın Bursaspor kalesine yoğun basıkısı var.
11' Arda korneri kullandı. Ceza sahasına yapılan ortayı savunmada Ömer karşıladı. Dönen topa Barış vurdu. Ancak şutu istediği gibi değil. Aut atışı kullanacak Bursaspor.
10' Kewell ceza sahasına ortaladı. Yerden seken topa arda direkte Arda vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti.
9' Kewell serbest vuruşu kullandı. Kale sahası içinde Servet iyi yükseldi. Ancak Stephanov topu kornere gönderdi.
8' Sağ kanatta Arda, Barış'tan aldığı pas ile son çizgiye inerek orta yapmak istedi. Vederson o bölgede Arda'ya faul yaptı. Galatasaray serbest vuruş kullanacak.
6' Mustafa Sarp orta alanda Batalla'ya sert bir faul yaptı. Hakem Abdullah Yılmaz Mustafa'ya uyarıda bulundu.
5' Galatasaray oyunu rakip yarı sahaya yıkmak istiyor.
4' Sol çaprazdan ceza sahasına doğru ilerleyen Mustafa Sarp ceza sahası yayı üzerinden kaleye vurdu. Yerden giden top kaleci Ivankov'da kaldı.
3' Sol kanattan yapılan ortaya Barış kafasını uzattı. Ancak Barış istediği vuruşu gerçekleştiremedi.
2' Kewell sol kanatta topla buluştu. Stephanov Kewell'ın topu kontrol etmesine izin vermedi bve topu taca gönderdi.
İki takıma da başarılar
Ve karşılaşma Bursaspor'un vuruşuyla başlıyor...
Futbolda 2010-2011 sezonuna sıkıntılı başlayan Galatasaray, Spor Soto Süper Lig'de evindeki ilk maçında son şampiyon Bursaspor ile karşılaşacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.

Cimbom'un alacağı sonuç koltuğu tartışılmaya başlayan Rijkaard'ı da yakından ilgilendiriyor. Bu akşam puan kaybı olur, UEFA'dan da elenilirse Hollandalı hocanın biletinin kesileceği konuşuluyor.

18 YILDIR ŞANS TANIMIYOR
Galatasaray, Bursaspor'a 18 yılı aşkın süredir sahasında yenilmiyor. En son 1991-92 sezonunda rakibine İstanbul'da 2-1 mağlup olan sarı- kırmızılılar, o tarihten sonra yeşil-beyazlılar ile evinde oynadığı 16 maçın 13'ünü kazanırken, 3'ünde berabere kaldı. Cimbom, bu sezon yaptığı 4 resmi maçta da gol yedi (7 gol). Aslan, Sivas'ta gördüğü 5 sarı kartla, ilk haftanın en hırçın takımı. G.Saray ile Bursaspor'un Ali Sami Yen'de geçen sezonki mücadelesi 0-0 bitmişti.

Galatasaray: Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan, Ayhan, Mustafa, Barış, Arda, Kewell, Baros
T.Direktör: Frank Rijkaard

Bursaspor: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Hüseyin, Volkan Şen, Ozan İpek, Batalla, Ivan Ergiç, Sercan
T.Direktör: Ertuğrul Sağlam