Milletvekili Türkmen'den Alaplı'da Referandum Ziyaretleri

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek, işçilere referandumda anayasaya neden "Evet" diyeceklerini anlatan broşürler dağıttı.

Milletvekili Türkmen'den Alaplı'da Referandum Ziyaretleri
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, ilçe yönetimi ve gençlik kolları ile birlikte ilçede fındık fabrikaları, makine ve boru profil fabrikalarını ziyaret ederek, işçilere referandumda anayasaya neden "Evet" diyeceklerini anlatan broşürler dağıttı. İlk olarak fındık fabrikalarını ziyaret eden Türkmen, iş adamı Burhan Alper, Sait Erçal'dan referandumda "Evet" vermelerini isteyerek destek istedi. İş adamı Burhan Alper ve Sait Erçal ülkede istikrarın devam etmesi için referandumda "Evet" diyeceklerini belirttiler. Fındık fabrikalarındaki tesisleri de gezen Türkmen, işçilerle tek tek görüşerek "Evet" broşürü dağıttı ve destek istedi. İşçilere hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunan Türkmen, "Tüm çalışan işçilerimize hayırlı Ramazanlar hayırlı Bayramlar diliyorum. Milletimiz sağduyuludur 12 Eylülde inşallah çifte bayram yapacağız" dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberindekiler ile birlikte makine ve boru profil fabrikalarını ziyaret etti. İş adamı Aydın Semerci ve Nurettin Bozkurt'dan referandumda destek isteyen Türkmen, Türkiye'de 8 yıldan bu yana istikrar olduğunu söyledi. Yabancı yatırımcıların, Türkiye'ye güven duyduğunu ifade eden Türkmen, "Eskiden yatırıma gelmeyen insanlar, şimdi yatırım yapıyor. Bu ülkeye güven var. Anayasa Değişiklik paketini sizlerin önüne getirdik. Orada insanlarımızın hakları var. Birinin demesi ile değil, Resmi Gazete'de bunun maddeleri var. Türkiye'nin özgürleşmesi lazım. İktidarda, AK Parti olduğu için bu tür şeylere müsaade etmiyorlar. Bizi laikliğin odağı yaptılar. Tüm Gün Yasası'nın iptal edilmesinin kime hayrı var? Yok. Cebimizden para çıkacak. Millet adına hayırlı olacak şeyi nasıl iptal ediyorsun? Gelecekteki neslimize de demokrasinin yolunu açacak çalışmalar yapıyoruz. Her zaman sağ duyu ile karar verdik. Sizlerden de bunu istiyoruz. Amacımız bunları insanlarımıza doğru anlatmaktır. Ondan sonra siz ne yaparsanız, başımızın üstünde yeri vardır" diye konuştu.
Makine ve boru profil fabrikalarını gezen Türkmen, burada işçilerle sohbet etti, anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda "Evet" oyu istediklerini belirtti. Türkmen, referandumda anayasaya neden "Evet" diyeceklerini anlatan broşürler dağıttı.