Lokman Hekim çalışanları iftarda buluştu

Lokman Hekim Hastaneleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bir çok ünlü simayı bir araya getirdi. Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim

Lokman Hekim Hastaneleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, bir çok ünlü simayı bir araya getirdi. Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlan, ud ve kanun dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen iftar sırasında, kurumun borsaya giriş tarihini Kasım sonu olarak açıkladı.

Gazi Üniversitesi Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Özel Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Güvendi, hastane çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Ud ve kanun dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan davetlilere Özel Lokman Hekim Hastaneleri'nin tanıtımı yapıldı. Yemekte bir konuşma yapan Özel Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlan, borsaya giriş için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Temmuz ayında geliştirmeyi planlıyorduk ancak bu hususta bir gecikme oldu. Borsayla ilgili çalışmalarımız Temmuz ayı sonuna yetişmedi. 9 aylık bilançolarla inşallah borsaya giriş işlemlerini kasım ayının sonuna ertelemiş olduk."

Sarıoğlan ayrıca, ortaklarını hisse almaya davet etti.