Şahinbey'den Başarılı Sekiz Öğrenciye Dizüstü Bilgisayar

Şahinbey ilçesinde ortaöğretim ve ilköğretim okul birincileri ile Türkiye geneli SBS ve LYS'de ilk 500'e giren öğrencilere dizüstü bilgisayar dağıtan Şahinbey Belediyesi milletvekillerinin katıldığı bir törenle iki okul birinci ve altı LYS birincisi olmak üzere sekiz kişiye daha dizüstü bilgisayar hediye etti

Şahinbey'den Başarılı Sekiz Öğrenciye Dizüstü Bilgisayar
Şahinbey ilçesinde ortaöğretim ve ilköğretim okul birincileri ile Türkiye geneli SBS ve LYS'de ilk 500'e giren öğrencilere dizüstü bilgisayar dağıtan Şahinbey Belediyesi milletvekillerinin katıldığı bir törenle iki okul birinci ve altı LYS birincisi olmak üzere sekiz kişiye daha dizüstü bilgisayar hediye etti.
Şahinbey Belediye başkanlık makamında düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beraberinde, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Sarı katıldı.
Okul birincisi olan Aygün Kurt ve Gülcan Bulut ile LYS'de Türkiye Geneli İlk 500'e girmeyi başaran Hüsne Şahan, Fatih Eroğlu, Ali Can Bayhan, Tahsin Çağdaş Akaslan, Yusuf Akgün ile Seda Berk'in hediyelerini milletvekilleri tek tek verdi. Eğitimin teşvik edilmesi ve desteklenmesi konularında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun örnek çalışmalar yaptığını ifade eden Milletvekilleri, başkanımızın bu çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Eğitime olan desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür
ediyoruz. Bugün burada eğitimde başarıya imza atan öğrencilerimize ve diğer tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz şeklinde konuştular.