Fen Lisesi'ne Arsa Hayırsever Koyuncuoğlu'ndan

Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, doğup büyüdüğü ve ekmeğini yediği memleketi Simav'a 150 yataklı hastane yaptırmak için Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile protokol imzalayan 2009 TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi işadamı Nurullah Koyuncuoğlu'nu topluma karşı göstermiş olduğu örnek davranışlarından dolayı tebrik etmek üzere Kekliktepe Mahalles

Fen Lisesi'ne Arsa Hayırsever Koyuncuoğlu'ndan
Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, doğup büyüdüğü ve ekmeğini yediği memleketi Simav'a 150 yataklı hastane yaptırmak için Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile protokol imzalayan 2009 TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi işadamı Nurullah Koyuncuoğlu'nu topluma karşı göstermiş olduğu örnek davranışlarından dolayı tebrik etmek üzere Kekliktepe Mahallesindeki Kereste Fabrikasındaki odasında ziyaret etti.
AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Simav'a yapılacak Fen Lisesi'nin arsa sorunu gündeme geldi.
Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, eğitim alanında Simav'a bu güne kadar 5 okul kazandıran 78 yaşındaki hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu'ndan Fen Lisesi için arsa talebinde bulundu.
Arsa hususunda elindeki gayrimenkullerden birisini Milli Eğitime bağışlayabileceğini ifade eden Koyuncuoğlu," Simav söz konusu olduğunda gerisi teferruattır. Ben size ilçenin değişik semtlerindeki gayrimenkullerimi göstereyim. Siz beğendiğinizi seçin" dedi.
Hayırsever Nurullah Koyuncuoğlu'ndan istediği arsa desteğini almanın mutluluğunu yaşayan Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer," Hayırsever işadamımız Sayın Nurullah Koyuncuoğlu'nun Simav'ın eğitim ve sağlık alanında eksikliği hissedilen yatırımların yerine getirilmesi hususunda çok büyük katkıları olmuştur. Hayır yapmak kan vermeye benzer. Bir kez kan vermeye başladınız mı artık vazgeçemezsiniz sürekli bağış yaparsınız. Sayın Koyuncuoğlu'nun 150 yataklı olarak yapılacak devlet hastanesini Simav'a kazandırmasından büyük mutluluk ve huzur duyduğundan eminim. Ayrıca yapılacak olan Fen Lisesi için arsa vereceği yönünde sözü aldık. Ayrıca yeniden faaliyete geçen SETAŞ'ın açılmasında gösterdiği özveriden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bir vatandaşımızın bile işe kavuşması evine ekmek götürecek olması bizim için çok önemli. Zaten SETAŞ'ta yaklaşık 120 aile 500 kişi ekmek yiyecek. Simav'a olan bu katkılarından dolayı hayırsever iş adamı Nurullah Koyuncuoğlu'na teşekkür ederim" şeklinde konuştu.