Sivas'ta feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Sivas'ta kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Otomobil içerisinde bulunan 6 kişi de yaralandı.

Sivas'ta feci kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Edinilen bilgiye göre Sivas-Ankara karayolunun Yıldızeli ilçesi girişi Sıcak Çermik mevkiinde Mustafa İnanç (46) yönetimindeki 58 DA 241plakalı otomobil ile karşı şeritten gelen Mustafa Sever yönetimindeki 58 D 1495 plakalı kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası otomobilde bulunan 6 kişi de yaralandı. Nedeni henüz belirlenemeyen kazada piknikten döndükleri öğrenilen otomobil karşı şeritten gelen kamyon altında kalarak parçalandı. Kazada kamyon altında sıkışan Gülay İnanç (40)
ile 6 aylık Azra Sude İnanç hayatını kaybetti. Çarpışma sonrası otomobilden fırlayan 7 kişi de yaralandı. Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kamyon altında kalanların cesetleri çıkartıldı. Yaralılardan Şule İnanç kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralananlardan otomobil sürücüsü Mustafa İnanç ile otomobilde bulunan Abdulalh İnanç (13), Mediha İnanç (23), Emin İnanç (2) Sivas Devlet Hastanesi'ne Sebnem
İnanç (20) Numune Hastanesi'ne, Necmettin İnanç (3) ise Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada kaza sonrası Sivas-Ankara karayolunda trafik kontrollü olarak sağlandı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.