Robinho Beşiktaş'a kiralık geliyor

Beşiktaşlı yönetim transfer şovuna Brezilyalı Robinho ile devam etmek için harekete geçti. Beşiktaşlı yönetici Serdar Adalı golcü futbolcu Robinho'yu kiralamak için İngiltere'ye gidecek.

Robinho Beşiktaş'a kiralık geliyor
Siyah-Beyazlı yönetim transfer şovuna Robinho ile devam etmek için düğmeye bastı. Yönetici Serdar Adalı golcü futbolcuyu kiralamak için İngiltere'ye gidiyor

Beşiktaş yıldız transferine doymak bilmiyor. Siyah-Beyazlı yönetim Quaresma ve Guti'den sonra dünyaca ünlü bir futbolcuyu daha almak için kolları sıvadı. Bir süredir yabancı golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş Yönetimi bir ayı aşkın bir süredir ilgilendiği İngiliz kulübü Manchester City'nin Brezilyalı futbolcusu Robinho'yu renklerine bağlamak için dev bir atak başlattı.

BAŞKAN ÇOK HEYECANLANDI
Teknik Direktör Schuster'le bir görüşme yapan Başkan Yıldırım Demirören'in yabancı golcü adaylarını masaya yatırdığı belirlenirken en çok Robinho ile Carew'in isimlerinin telaffuz edildiği öğrenildi. Alman teknik adamın, "Biliyorum astronomik bir fiyatı var ama Robinho'yu bu takımda görmeyi çok isterim. O geldiği takdirde her şey değişir. Guti ile uyumlu bir ikili olurlar. Bunlara Quaresma faktörünü de eklersek tutulmaz bir takım oluruz. Beşiktaş'ta çok iyi futbolcular var ama forvette bir sorun var. Bobo iyi ama benim daha yırtıcı bir golcüye ihtiyacım var. Robinho bu takımın gücüne güç katar" dediği öne sürüldü. Schuster'in bu sözlerinden sonra iyice heyecanlanan Başkan Yıldırım Demirören'in Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı ile bir araya geldiği ve Schuster'le yapılan görüşmeyi detaylı bir şekilde anlattığı ortaya çıktı.

ROBINHO'YA 4 MİLYON EURO
Yıldırım Demirören'in, "Boğulacaksak büyük denizde boğulalım. Robinho'yu bonservisiyle almamız zor ama onu kiralamak için her yolu denemeliyiz.

Bu konuda Schuster de bize yardımcı olacak. Robinho'yu ikna etme garantisi verdi. Biz yeter ki M.City'le anlaşalım. Bu sezon iyi transferler yaptık ve borca girdik ama madem hocamız iyi bir golcü istiyor bu isteği de yerine getirelim" dediği belirlendi.

Beşiktaş Yönetimi'nin Robinho için İngiliz kulübüne kiralama bedeli olarak 1 yıllığına 2 milyon Euro, Robinho'ya da 4 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Daha önce Beşiktaş'a fazla sıcak bakmayan Sambacı yıldızın yumuşadığı ve Beşiktaş'a evet demesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Serdar Adalı'nın ise M.City'i ikna etmek için bu hafta İngiltere'ye giderek bu işe noktayı koyacağı belirtildi.