Şanlıurfa Sıra Gecesi Büyüledi

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen konferans, konser ve benzer sosyal etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Teravih namazından hemen sonra başlayan programlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi tarafından katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti verildi.
Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlik Demokrasi Parkı'nda düzenlendi. Yaklaşık 2 saat süren program katılanları büyüledi. Ünlü ses sanatçısı Kazım Çiriş yönetimindeki Sıra Gecesi ekibi, gece geç saatlere kadar devam eden programda birbirinden güzel parçalarla Adıyamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Programı arada bir konuşmalarıyla süsleyen sanatçı Kazım Çiriş, nenesinin Adıyamanlı olduğuna, o nedenle bu topraklarda bulunmanın kıvancını yaşadığına, ayrıca Başkan Büyükaslan'ın güzel hizmetlere imza attığına vurgu yaptı.
Etkinliğin sonuna doğru Adıyaman'ın renkli simalarından Ahmet Tespihses sahneye çıkınca yoğun tezahüratlar eşliğinde alkışlandı.
Başkan Büyükaslan, Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi adına sanatçı Kazım Çiriş'e gecenin anlam ve önemine ilişkin plaket vererek, performansından dolayı teşekkür etti.