Manavgat Tapu Sicil Müdürlüğünde Şipşak Foto Ve Ücretsiz Çay

Antalya'nın Manavgat Tapu Sicil Müdürlüğü'ne fotoğraf çekme kabini yapıldı

Manavgat Tapu Sicil Müdürlüğünde Şipşak Foto Ve Ücretsiz Çay
Antalya'nın Manavgat Tapu Sicil Müdürlüğü'ne fotoğraf çekme kabini yapıldı. Kabinde 1 dakika içinde 5 TL karşılığında 8 adet vesikalık fotoğraf çekiliyor. Kabinin yan tarafına konulan çaymatikten ise vatandaşlar ücretsiz faydalanabiliyor.
Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Tapu Sicil Müdürlüğü'nde 1 dakika içerisinde fotoğraf çekilmesiyle hem işlerin hızlandığını hem de kolaylaştığını söyledi. Türkoğlu, vatandaşların kamu idarelerinden kolay ve hızlı hizmet almalarına yönelik bu hizmetin örnek olduğunu ifade ederken ayrıca tapu işlemleri için tapuya gelen vatandaşlar ücretsiz olarak çay ve kahve içme imkanı sunulduğunu söyledi.
Amacının vatandaşa hızlı ve kolay bir hizmet sunmak olduğunu anlatan Türkoğlu, şöyle konuştu: "Foto kabinini vatandaş sadece Manavgat Tapu Sicil Müdürlüğü'nde değil, kendi şahsi diğer işlerinde de kullanmak üzere fotoğraf çekmeye gelebilir. Ayrıca tapu işlemleri sürecinde isteyen vatandaşlarımız fotoğraf kabininden 5 TL karşılığında hemen yanında bulunan çaymatikden ise ücretsiz olarak faydalanabilirler."
Manavgat Tapu ve Sicil Müdürü Şenol Yılmaz da fotoğraf kabininin Türkiye'de pilot bölge olarak seçilen birkaç müdürlüğe yerleştirildiğini Manavgat'ında bu yerler arasında olduğunu, fotoğraf kabini ve çay ve kahvematikin ise Döner Sermaye İşletmesi'nin katkısıyla yerleştirildiğini sözlerine ekledi.
(AK-SÇ-HO-Y)