Vali Ve Başkan Teravih Namazı Sonrası Esnaf Ziyaretinde

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ve Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, birlikte kıldıkları teravih namazının ardından esnaf ziyaretine çıkıyorlar.

Vali Ve Başkan Teravih Namazı Sonrası Esnaf Ziyaretinde
İftar sonrasında Ağrı Merkezi Camii'nde bir araya gelen Vali Ali Yerlikaya ve Başkan Hasan Arslan, cami çıkında Ağrılıların yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Vatandaşların el sıkışıp konuştuğu vali ve belediye başkanı, daha sonra bir esnafın misafiri oldular. Yanlarına gelen vatandaşlarla gecenin geç saatlerine kadar oturan ve sohbet eden Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ve Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, çıkışta vedalaşarak evlerine döndüler. Cadde boyunca vatandaşlarla selamlaşıp tokalaşan vali ve başkanın bu ziyaretleri sürdürecekleri açıklandı.
Birlik ve beraberlik ayı olan bu mukaddes günlerin iyi bir şekilde geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Hasan Arslan "Sayın valimiz ile birlikte vatandaşlarımıza daha yakın olmak istiyoruz. Bu aziz ve mukaddes günlerde özellikle camilerimizde halkımızdan dualar istiyoruz. Çıkışta bizlerle beraber gelen vatandaşlarımızla birlikte oturarak çay içiyoruz. Bu gezilerimizi sürdüreceğiz" dedi.