Harp Akademileri Komutanı Taşdeler, Vali Mutlu'ya veda ziyaretinde bulundu

Ege Ordu Komutanlığı' görevine getirilen Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Nusret Taşdeler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya veda ziyaretinde b

Ege Ordu Komutanlığı' görevine getirilen Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Nusret Taşdeler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya veda ziyaretinde bulundu. 20 Ağustos'ta yeni görevine başlayacak Taşdeler, İstanbul'da bir yıl süre ile sürdürdüğü Harp Akademileri Komutanlığı görevi sırasında kendisine yakın ilgi gösterdiklerini belirttiği eski İstanbul Valisi Muammer Güler ve Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya teşekkür etti.

İstanbul Valiliği'nde törenle karşılanan Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Nusret Taşdeler, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile bir süre baş başa görüştü. Görüşmenin öncesinde basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan Taşdeler, "Buraya veda ziyareti için geldim. Bir yıllık Harp Akademileri Komutanlığı görevim sırasında İstanbul Valileri ile sevgi ve saygı çerçevesinde bir ilişkimiz oldu. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Önceki Valimiz Muammer Güler beyi saygı ile anıyorum. Sayın valimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Orgeneral Taşdeler'e Ege Ordu Komutanlığı görevinde başarılar diledi. Taşdeler'in Harp Akademileri görevinde gösterdiği üstün başarıyı yeni görevinde de sürdürmesini dileyen Mutlu, "Mülki idare ile sıcak ve iyi ilişkileri oldu. Bu yönüyle gönlümüzde farklı bir yeri olmuştur. Görevinde üstün başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.