Demokrasi Elçileri Başbakan Erdoğan'ın Mektubunu Dağıtıyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dener, demokrasi elçilerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu dağıtmaya başladığını söyledi.

Demokrasi Elçileri Başbakan Erdoğan'ın Mektubunu Dağıtıyor
29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi AK elçilerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu vatandaşa götürdüğünü anlatan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dener, AK elçilerin adının değişerek 'demokrasi elçileri' olduğunu belirtti. Demokratikleşme yolunda atılan önemli adımların vatandaşlar tarafından bilinmesi için 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan Anayasa değişikliği paketi referandumu öncesi Başbakan Erdoğan'ın mektubunu 'demokrasi elçileri'nin dağıtmaya başladığını dile getiren Dener, elçilerin Afyonkarahisar sokaklarında ve Pazar yerlerinde vatandaşa Başbakan Erdoğan'ın mektubunu takdim ettiklerini belirtti.
Dener "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu vatandaşımıza demokrasi elçilerimiz ile ulaştırıyoruz. AK Parti'li gençler olarak Afyonkarahisar merkezinde başlattığımız çalışmayı şu anda ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde sürdüreceğiz. Demokrasi elçilerimiz kapı kapı dolaşarak mektubu vatandaşlara veriyor" dedi. Demokrasi elçilerinin 'evet' şapkası ve üzerlerinde demokrasi elçileri yazan tişört ve çanta ile dolaştığını anlatan Dener, "Başbakanın referandum ile ilgili düşüncelerinin ve görüşlerinin yer aldığı mektubu vatandaş okuyup doğru kararı vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.