Aydem, Eğitimlerle En İyi Hizmeti Vermeyi Hedefliyor

Aydın, Denizli ve Muğla'nın elektrik dağıtımını yapan Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş., müşteriye en iyi hizmeti verebilmek için şirket içi gelişim eğitimlerine de hız verdi.

Aydem, Eğitimlerle En İyi Hizmeti Vermeyi Hedefliyor
Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş., vermiş olduğu hizmet alanlarına yönelik şirket içi eğitimlerile, çalışanlarının yaşam kalitesini artırmak ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor. Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel, bir kurumun en değerli varlığının çalışanları olduğunu, bu nedenle insan kaynakları konusuna büyük önem verdiklerini belirtti. Güzel, "Aydem A.Ş., kaliteli ve sürdürülebilir bir hizmetin öncelikle insan kaynağına yatırım yapmaktan geçtiğinin bilinci ile çalışıyor. Bu nedenle, tüm personelimize yoğun bir eğitim programı uyguluyoruz" dedi.
Gerek müşteri memnuniyetini artırmak, gerekse hizmet kalitesini yükseltmek için, kuruldukları günden bu yana insan kaynaklarına yatırım yaptıklarını ifade eden Mesut Güzel, "Çalışma koşullarını iyileştirmek, iş memnuniyetini artırmak için projeler yapılmakta, çalışma bilinci ve sorumluluğu tüm çalışanlarca paylaşılmaktadır. Aydem çalışanlarının bilgi ve becerilerini artırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerini sağlamak, performans verimliliğini en üst düzeye çıkarmak, gelişen ve değişen teknolojileri yakından izlemeleri için tüm birimleri kapsayan duyarlı liderlikten finansmana, telefonda iletişim becerileri ve çağrı merkezi dinamiklerinden CRM'e, ambar programından elektrik tesisleri proje yönetmeliğine kadar birçok konuda eğitimler düzenliyoruz" diye konuştu.