Kırkağaç Belediye Başkanı Gedüz'den Hizmet Değerlendirmesi

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri ile biraraya gelerek seçimlerden bu yana belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlattı

Kırkağaç Belediye Başkanı Gedüz'den Hizmet Değerlendirmesi
Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri ile biraraya gelerek seçimlerden bu yana belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlattı.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Candan, MHP ilçe Başkanı Vedat Terdi, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Ahmet Albayrak, Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe Başkanı Önder Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fikret Sarıbenli, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özçetin, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Özbağış ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Süleyman Ali Kurçak katıldı. İlçedeki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının tümünün davet edildiği toplantıda, Belediye Yazı İşleri Müdürü Mustafa Tırman'da hazır bulundu. Kırkağaç Belediyesi olarak seçimlerin ardından bugüne kadar yapılan çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde anlatan Başkan Gedüz, "Kırkağaç'ın altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptık. 70 ve 53 sokaklardaki kanalizasyon, içme suyu, yağmur suları için yapılan çalışmalar ile MOBESA sisteminin altyapısı ve telekom çalışmalarını tamamladıktan sonra parke döşenmesine başlandı. İlk olarak İstasyon yolu tamamlanacak ardından 53 sokakta çalışmalara devam edeceğiz."dedi.
Belediyenin yaptığı icraatları tek tek anlatan Başkan Gedüz, "İş makinesi, greyder, silindir satın alınması, 10 yıldır atıl vaziyette duran 16 konutun bakım ve onarımı, yamaç evleri yanına yapılan 24 konutun tamamlanması, eski hükümet konağının restorasyon çalışması, ilçemizin muhtelif yollarının sıcak asfalt ile yamalarının yapılması ve parke taşı döşenmesi, belediyeye ait düğün salonu ve otelin onarımı gibi gerçekleştirdiğimiz işlerin bir çoğunun bedellerini ödedik. Ayrıca Gedüz, önceki belediye başkanı tarafından kasada bırakılan paradan daha fazlasının belediye kasasında bulunduğunu ifade etti.
İcraatların anlatılmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde ilçenin genel sorunlarını paylaşan katılımcılar, Kırkağaç esnafı ile bir toplantı yapılmasına karar verdiler. Başkan Gedüz, bu tür toplantıların 3 ayda bir tekrarlanmasının yararlı olacağını belirterek katılımcılara teşekkür etti.