Zağnos Vadisi'ne Ramazan Geldi, Yine Şenlendi

Trabzon Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Şenlikleri'nin 2

Zağnos Vadisi'ne Ramazan Geldi, Yine Şenlendi
Trabzon Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Şenlikleri'nin 2.'sinin açılışı dün akşam Zağnos Vadisi'nde yapıldı. Açılışa Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.
Açılış öncesi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açılan stantları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ramazan etkinliklerinin açılışı, Trabzon Belediyesi Kanuni Mehteran Takımı konseri ile başladı. Havai fişek gösterileri ve yarışmalar yapılırken etkinliklerin ilk günü Sinan Yılmaz konseri ile son buldu.
Zağnos Vadisi'nde 36 gün sürecek olan şenliklerin açılışında konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ramazan ayının tüm Trabzon'a, ülkeye, bütün İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederek, " Bu güzel güzide topluluğunuz bize gösteriyor ki Trabzon'da Ramazan barış demektir. Trabzon'da Ramazan kardeşlik demektir. Trabzon'da Ramazan huzur demektir. Trabzon'da Ramazan ekmeğimizi paylaşmak demektir. Ve bütün Türkiye'ye, bütün Dünya'ya şu güzide topluluğumuzu göstermiş oluyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Gümrükçüoğlu'nun konuşmasından sonra havai fişek gösterisi yapıldı. Gecenin sonunda Karadenizli sanatçı Sinan Yılmaz'ın konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı