Kuran Kursları Arası Futbol Turunvası Büyük İlgi Gördü

Zonguldak'ın kozlu Beldesi'nde camiler arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada şampiyonluğu Kirazlık Camii Kuran Kursu öğrencileri kazandı.

Kuran Kursları Arası Futbol Turunvası Büyük İlgi Gördü
Kozlu Fatih Sitesi açık halı sahada düzenlenen turnuvaya 10 caminin Kuran kursu öğrencileri katıldı. 10 takımın yer aldığı turnuvada, Kozlu Kirazlı Cami Kuran kursu öğrencileri şampiyon oldu. Final maçını izleyen Zonguldak Müftüsü Selami Emen, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından, turnuvada dereceye giren takımlara plaket verildi. Müftü Emen ve Başkan Bektaş, turnuvada dereceye giren takımlar ve takımların antrenörleri imamlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kuran kursuna ilgisini ve devamlılığını artırmak için böyle bir organizasyon yapıldığını belirten Müftü Emen, "Bu yaz döneminde çocuklarımıza hem kuranı kerim öğretirken, hem de sosyal hizmette sunuyoruz. Ayrıca çocuklar arasında kaynaşma sağlanıyor. Bu turnuvayı organize eden imam ve görevlilerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel ve heyecanlı bir turnuva oldu" diyerek, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.
Öğrencileri başarıları nedeniyle kutlayan ve imamları da organizasyon nedeniyle teşekkür eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, camilere klima sözü verdi. Bektaş, beldedeki tüm camilere klima monte edileceğini söyledi.
Program sonunda ise imamlar kendileri aldıkları tatlıları öğrencilere ikram ederken, Başkan Bektaş'da tüm öğrencilere dondurma ısmarladı.
(SD-SD-Y)