İskilip'te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Çorum'un İskilip ilçesinde 2009 yılında vergi rekortmeni olan mükellefler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

İskilip'te Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
İskilip Mal Müdürlüğü tarafından düzenlenen geceye Kaymakam Mehmet Yılmaz, Belediye Başkanı Numan Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, İlçe Jandarma Komutanı Murat Körpınar, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Çetinkaya, Esnaf Odaları Başkanı İsmet Uslu ve davetliler katıldı.
İskilip Mal Müdürü Güliz Akat, amaçlarının vatandaşlarda vergi bilincini oluşturmak, gönüllü vergilerini beyan etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Akat, "Bizler sadece vergisini düzenli ödeyen mükelleflerimize değil, her konuda eksiklikleri olan mükelleflerimize de birinci sınıf hizmet veriyoruz. Bunun ötesinde sıfır matrah beyan ederek hiçbir kazancı olmadığını ifade eden mükelleflerimize dahi aynı hizmeti sunmaktayız. Ancak, düzgün vergisini ödeyen mükelleflerimizin hakkını da korumak üzere asgari ücretli kadar bir vergi dahi ödeyemeyenlerin de yakinen takipçiliğini yapmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün burada değişmeye başlayan
yaklaşımımızın küçük bir göstergesi olan bu uygulamamız neticesinde mükelleflerimizin herkesten önce bizim başımızın tacı olduğunun bilinmesi hasebiyle, ilçemizde mükellef sayısının ileri tarihlerde rakamsal ve sayısal bazda daha da çok artacağına inanmaktayım" dedi.
Akat'ın konuşmasının ardından 2009 yılında kurumlar ve gelir vergisi rekortmenlerine ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.