İncesu'da İki Açılış Birden Yapıldı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla tamamlanan pekmez fabrikası ve İncesu Belediyesi tarafından yapılan iş merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Pekmez Fabrikası'nın açılış törenine, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Vali Mevlüt Bilici, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, il Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, pekmez fabrikasının ilçedeki üreticiler açısından büyük bir nimet olduğunu belirterek, destek verenlere teşekkür etti.
İncesu Kaymakamı Erdinç Yılmaz ise, yapımı tamamlanan tesis ile ilçede üretilen üzümlerin el değmeden pekmez haline getirileceğini bildirdi. Yılmaz, elde edilecek olan pekmezlerin reklamının yapılarak Türkiye'ye pazarlanacağını söyledi.
TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ise, konuşmasında AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, "Duble yollar yaptık, eğitimde öğrencilere kitaplar dağıttık ve sağlık kurumlarını tek çatı altında topladık. Türkiye'de bir çağır açtık" diye konuştu.
Sadık Yakut'un konuşmasından sonra, pekmez fabrikası TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Vali Mevlüt Bilici, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından hizmete açıldı.
İncesu Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezinin açılışına ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de katıldı. Başkan Özhaseki, burada yaptığı konuşmasında, Türkiye'de iki tür belediye bulunduğunu belirterek, "Bunlardan bir bölümü politize olmuş belediyeler. Bunlar hizmet etmek yerine yandaşlarını işe alırlar. Vatandaşların sıkıntılarıyla ilgilenmezler. Türkiye'de böyle belediyeler var. Diğer bir bölümü ise, torbanın ağzını büzmüştür. Politize olmak yerine hizmet etmeyi seçmiştir. Torbanın ağzını kaçak olamasın diye bizim gibi bağlamıştır ve sadece insanlara hizmet için çalışırlar" dedi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ise, AK Parti hükümeti ile diğer hükümetlerin bütçelerinin aynı olduğunu belirterek, "Kul hakkı yemeyen ve hizmet aşkı ile çalışan insanlara yetki verirseniz onlar size hizmet etmek için burada açılışını yapacağımız hizmetler gibi size hizmet ederler" dedi.
İncesu Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezinin açılışı, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından gerçekleştirildi.