Emniyet Müdürü Kesmez: Adana Dosteller toplumsal dayanışmaya örnek oluyor

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Adana Dosteller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin toplumsal dayanışmaya örnek bir çalışma sergilediğini söyledi

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Adana Dosteller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin toplumsal dayanışmaya örnek bir çalışma sergilediğini söyledi.

Yardımlaşma duygusunun Ramazan ayında daha çok önem kazandığını vurgulayan Kesmez, ziyarette yaptığı konuşmada, "Toplumsal kaynaşma konusunda bizim de çalışmalarımız oluyor. Bu tür çalışmalar birlik ve bütünlüğümüzü güçlendiriyor. Ayrıca derneğinizin TBMM Üstün Hizmet Ödülü alması da şehrimiz için de gurur kaynağı olmuştur." dedi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Müdürü Bülent Mutlu ise, Türkiye ve dünya genelinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, Ramazan ayında da yardım faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

Öte yandan, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi de Adana Dosteller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, "Yardımlar gerçekten muhtaç kişilere verildiği için suistimallerin de önüne geçiliyor." diye konuştu.