Chp Lideri Kılıçdaroğlu Konya'nın Ereğli İlçesinde Halka Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi.

Chp Lideri Kılıçdaroğlu Konya'nın Ereğli İlçesinde Halka Seslendi
Yunus Emre Meydanı'nda halka seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, CHP olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kimyasını ve ezberini bozduklarını iddia ederek, "O konuşurken önünde iki tane cam var. O camlar olmadan konuşamıyor. Recep Bey camdan konuşur, candan değil. Biz içimizden, samimi konuşuruz. Bir gün gelecek kaçacak yer bulamayacaksın. Seni yakalayıp mutlaka yargılayacağız. Her şeyi affederiz ama kul hakkı yiyenin affı yok. Halkın iktidarında yeni bir anayasa hazırlayacağız. Dokunulmazlıkları
kaldıracağız. Allah'tan korkan, kuldan utanan adam gelir hesap verir" dedi.
Çıkan anayasanın kimseye bir yarar getirmediğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Biz halkın iktidarını getireceğiz. Biz, halk devrimi yapacağız. Önce 12 Eylül'de sonra genel seçimlerde. Biz gücümüzü sizden alıyoruz. Tek güvencem sizsiniz. Sizlerle iktidara koşuyoruz. Ayağınıza kadar geldim. Sizden oy istiyorum. Sizden yetki istiyorum. Yetki verin Türkiye'yi ayağa kaldıralım" şeklinde konuştu.