Belediye Başkanı Bekir Kaya'dan Ramazan Ayı Mesajı

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, tüm İslam aleminin Ramazan ayını katlayarak, "Bu hayırlı günlerin ülkemizde yaşanan acılara da son vermesini diliyoruz

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, tüm İslam aleminin Ramazan ayını katlayarak, "Bu hayırlı günlerin ülkemizde yaşanan acılara da son vermesini diliyoruz. Halkımızın her zaman olduğu gibi bu ay da büyük bir dayanışma örneği göstererek barış inançlarını tüm dünyaya göstermesi gerekiyor" dedi.
Ramazan ayı ile ilgili bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Bekir Kaya, Ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik içerisinde geçmesini diledi. Kaya, "Çatışmaların ve ölümlerin giderek arttığı bölgemizde artık kan ve gözyaşının akmaması için tüm halkımızın her zamanki gibi barış duygularını güçlendirerek ön plana çıkarması gerekiyor. Mübarek Ramazan ayının da bu hassas sürece denk gelmesi ayrı bir anlam taşımaktadır. Dünyanın birçok coğrafyasında yaşanan acılara, gözyaşlarına, şiddete, zulümlere, ölümlere de son vermesine sebep olmayı umut ettiğimiz Ramazan ayının, halkımız için büyük anlamlar taşıdığı bir gerçektir. Hepimizin bir arada yaşamasını sağlayan önemli unsurlardan olan dini günlerimizin bizler için yeni bir oluşum, gelişim ve değişim olmasını da arzuluyoruz. Halkımızın büyük bir değer verdiği bu önemli günlerimizin, bir arada yaşam, birliktelik, barış ve kardeşlik duygularını pekiştireceğine olan inancım tamdır. Ramazan ayının yaşanan bu ölümlere bir set çekeceğine ve barışın hakim olacağına inanıyorum. Halkımızın her zaman olduğu gibi bu ay da büyük bir dayanışma örneği göstererek barış inançlarını tüm dünyaya göstermesi gerekiyor. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyor, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum" dedi.