Aziziye Belediyesi, En Az 3 Bin Vatandaşa Yardım Ulaştıracak...

Aziziye Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaçlı vatandaşları sevindirdi

Aziziye Belediyesi, En Az 3 Bin Vatandaşa Yardım Ulaştıracak...
Aziziye Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaçlı vatandaşları sevindirdi. İlçedeki tüm ihtiyaçlı vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Aziziye Belediyesi, ramazan gelmeden yaklaşık 500 aileye gıda yardımı yaptı. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yardımların bölgedeki hayırsever işadamlarından alındığı ifade ederek, belediyenin bir 'hayır köprüsü' kurarak, zenginle fakir arasında aracılık görevi üstlendiğini ifade etti.
KÖYLERE DAĞITIM YAPILDI
İlçenin mahalle statüsündeki 23 köyüne yaklaşık 500 gıda paketi dağıtıldığına dikkat çeken Başkan Cengiz, ilçe merkeziyle birlikte 3 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Yardımların bu yıl daha organizeli bir şekilde yapıldığının altını çizen Başkan Fatih Cengiz, "Ramazan ayına girmeden köylerimizin tamamında dağıtımları bitirdik. İlçe merkezinde de dağıtıma başladık. Bu yıl ramazan gelmeden, daha organizeli bir şekilde dağıtım gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz en az 3 bin aileye ulaşmak. Bölgemizdeki işadamlarının desteğiyle bu sayıya ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.
İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR
İhtiyaçlı vatandaşların zabıta ekipleri ve muhtarların desteğiyle belirlendiğini kaydeden Cengiz, "Hemşehrilerimizin huzur iklimi olan mübarek Ramazan ayına mutlu bir şekilde girmelerine vesile olmak, bizler için büyük gurur vesilesidir. Bu yardımların belediyemiz aracılığıyla ihtiyaçlı hemşehrilerimize ulaşmasına katkı sunan bölgemizdeki yatırımcı ve işadamlarına özellikle teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Mahalle muhtarları da, ihtiyaçlı ailelere desteklerinden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile işadamlarına teşekkür ettiler.
RAMAZAN MESAJI
Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla da bir mesaj yayınlayan Başkan Cengiz, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olan Ramazan ayının, yüreklere manevi mutluluk ve coşku salan bir huzur iklimi olduğunu söyledi.
Başkan Cengiz, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı tablolaştıran Ramazan ayının, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.