Akçakale İlçe Müftülüğü Futbol Turnuvası Sona Erdi

Şanlıurfa'nın Akçakale Müftülüğü 2010 yılı yaz kuran kursu öğrencileri arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Akçakale İlçe Müftülüğü Futbol Turnuvası Sona Erdi
16 takımın katıldığı futbol turnuvasının final maçı gerçekleşti. Final maçına Kaymakam Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Müftü Hüseyin Ortaç ve öğrenciler katıldı. Final maçı öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Şefik Aygöl, "Müftülüğümüz tarafından organize edilen 2010 yaz kuran kursu öğrencileri arası halı saha futbol turnuvası, final maçı ile sona ermiştir. Dostluk ve kardeşlik içinde geçen bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca minik öğrencilerin gözlerinden öpüyorum"
dedi.
Futbol turnuvası ile öğrenciler arasında sosyal diyaloga katkı sağladıklarını ifade eden Müftü Hüseyin Ortaç ise, "Akçakale ilçe müftülüğü olarak 2010 yılı yaz kuran kursu öğrencileri arasında halı saha futbol turnuvası düzenledik. Bu turnuva vesilesi ile öğrenciler arası kaynaşma ve tanışmaya katkı sağladığımıza inanıyoruz. Öğrencilerimiz zihnen geliştiği gibi bedenende gelişmelidir. Futbol turnuvasına on altı takım katılmıştır. Turnuva finalinde 1. 2. ve 3. gelen takımlara müftülük olarak kupa ve forma
hediye verdik. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Final sonucunda dereceye giren Fuadiye Camii, Yeni Camii ve Sevimli camii kuran kursu öğrencilerine ödüllerini Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve Müftü Hüseyin ortaç verdi.