Eski Dilovası Tdh Başkanı, Sarıgül'ü Mahkemeye Verdi

Kocaeli'nde eski Dilovası TDH Başkanı Abdurrahman Arslan, eski TDH lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü mahkemeye verdi.

Abdurrahman Arslan, partiye yapmış olduğu masraflarından dolayı Sarıgül'e 29 bin TL tazminat davası açtı. Kendi masraflarının karşılanması için tazminat davasını açtığını ifade eden Arslan, Dilovası'nda TDH'ye zamanında gönül vermiş herkesin Sarıgül'e karşı cephe aldığını ve kendisinin açmış olduğu tazminat davasına destek verdiğini dile getirdi. Sarıgül'ün kendilerini yarı yolda bıraktığını söyleyen Arslan, "Biz Sarıgül'ü bu zamana kadar hiç yarı yolda bırakmadık. Ama o bizi hiç çekinmeden bir lafı ile
yarı yolda bıraktı. Biz TDH için gecemizi gündüzümüze kattık. Yüce adalete güveniyoruz. Bizi haklı duruma çıkaracağına da eminiz. Dilovası TDH olarak hiçbir siyasi partiye geçmedik. Ben parti çalışmalarına çoluğumun çocuğumun rızkını harcadım" dedi.
Sarıgül'ün hesap vermesi gerektiğini dile getiren Arslan, "Sarıgül bizi resmen sattı. Hesap vermelidir. CHP'ye destek kararı aldıktan sonra görüşmeye çalıştım ama kendisi benimle görüşmedi. Adaletin doğru kararı vereceğine inanıyorum" diye konuştu.