Düzce'ye Dev Spor Yatırımı

Avrupa Türk Spor Birliği tarafından hazırlanan ve Gölyaka'da yapılması planlanan Türkiye'de Sporun Gelişimi Ve Spor Uzmanlık ve Referans Merkezi Projesi ile ilgili alanda Ankara'dan gelen bir heyet incelemelerde bulundu

Düzce'ye Dev Spor Yatırımı
  Avrupa Türk Spor Birliği tarafından hazırlanan ve Gölyaka ' da yapılması planlanan Türkiye ' de Sporun Gelişimi Ve Spor Uzmanlık ve Referans Merkezi Projesi ile ilgili alanda Ankara ' dan gelen bir heyet incelemelerde bulundu .
Gölyaka ' da 480 dönümlük arazi üzerinde kurulmak istenen Spor Uzmanlık ve Referans Merkezi Projesi için Ankara ' dan bir heyet Gölyaka ' ya gelerek arazi üzerinde incelemelerde bulundu . İncelemeler esnasında heyete Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürü Korhan Öztekin , Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik ve proje sorumlusu Avrupa Türk Spor Birliği Başkanı Abdullah Şahin eşlik etti .
Arazi üzerinde yapılan incelemelerin ardından konu hakkında bilgiler veren heyette görevli Atilla Ferah " Avrupa Türk Spor Birliği Başkanı Abdullah Şahin ' in burayla ilgili projeleri var . 2 gün önce Ankara ' da Düzce Milletvekili Yaşar Yakış , Bakanımız Faruk Nafiz Özak ile bir araya geldik . Bugünde heyetle buraya gelmeye kara verdik . Mimar Emre Yazıcı bu konuda yardımcı olacak araziyi yerinde incelemeye geldik . Umarım iyi şeyler olur diye düşünüyorum " dedi .
Heyette bulunan Mimar Emre Yazıcı ; " Burasının harika bir doğa yapısı var . Doğa sporları ve kış sporları için çok güzel bir alan var . İlk etapta buraya geldiğimiz zaman dikkatimizi çeken rehabilitasyonla ilgili kampüsler kurulabilir . Gerekli olan açıklamayı fizibilite çalışmasından sonra yapacağız " şeklinde konuştu .
Proje sorumlusu Abdullah Şahin ise " Burası Türk sporunun teorik ve pratik olarak işleneceği bir alan olacak . Türk sporunu uluslar arası bir arenada temsil edecek yegane merkez olacak " ifadelerini kullandı .
Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik " Buradaki kullanılabilir alan 48 hektar yaklaşık 480 dönüm . Uzman arkadaşlar bu konuyu inceleyecek ve onların kararına göre biz gereken yardımı sağlayacağız . Tabi bütün değerlendirme uzmanlara ait " dedi .