Bursa Büyükşehir Belediyesinden Ardahan Belediyesine Büyük Destek

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,Ardahan belediyesi ile kardeş belediye olan Bursa Büyükşehir Belediyesin'nin Ardahan Belediyesi'ne 1 milyon 500 bin TL'lik yatırım desteğinde bulunacağını söyledi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,Ardahan belediyesi ile kardeş belediye olan Bursa Büyükşehir Belediyesin'nin Ardahan Belediyesi'ne 1 milyon 500 bin TL'lik yatırım desteğinde bulunacağını söyledi.
Köksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ardahan'a yatırım anlamında büyük bir katkısının olacağını belirterek, "Bize kardeş belediyeden 1 milyon 500 bin TL'lik bir yatırım geliyor" dedi.
Köksoy, söz konusu çalışmanın kardeş belediye anlaşmaları kapsamında yapıldığını belirterek, "Şu an Bursa Büyükşehir Belediyemizden bize 1 milyon 500 bin TL yatırımın gelmesi kesinleşti. Gelen bu para ile Kaptan paşa Mahallemizdeki 6 dönüm alana sahip Milli Egemenlik Parkı tüm alt yapısı ve üst yapısıyla yeniden yapılacak. Yine aynı mahallemizde 2 bin 500 metrekare alana sahip kapalı semt pazarı yapılacak. Bu anlamda şimdiden halkımız adına Bursa Belediye Başkanımız ve tüm Bursalılara teşekkür ediyorum" dedi.
Çalışmalarla ilgili projelerin yapımına başlandığını kaydeden Köksoy, Ardahan'a daha fazla yatırımların gelmesini sağlamak amacıyla, kardeş belediyelerden destek almaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.