Göz Köylüler Birlik Beraberlik Gecesinde Buluştu

Suşehri ilçesine bağlı Göz köylüler birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi.

Göz Köylüler Birlik Beraberlik Gecesinde Buluştu
İlçeye 8 km uzaklıkta bulunan Göz köy halkı, dernek ve muhtarlığın işbirliği ile köyde bulunan Okul bahçesinde ilk defa birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Geceye katılan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Göz Köy'ün su sorununun olduğunu, bu sorunu çözmek için kaymakamlık ve belediye olarak gayret gösterdiklerini belirtti.
Bu dönem içerisinde sorunun çözülmesi gerektiğini belirten Sel, "Muhtarınız gayretli, bu gayreti sizlere hizmet getireceği kanaatindeyim. Bu konuda sizlerinde gayret göstermesini istiyoruz. Bu sorun güzel tatlılıkla çözülmesi için, belediye başkanı olarak ben ve ilçe kaymakamımız tüm gayretini göstermektedir. Bu sorun bu dönem çözülecektir. Sizlerden isteğimiz, kesinlikle dedikodulara kulak vermeyin. Çünkü yıllar önce aynı sorun Suşehri'nde de vardı. Ama çok şükür ben bu sorunu yıllar önce tatlılıkla çözdüm. Sizin sorununuzda bu şekilde kardeşlik içerisinde çözülecektir." diyerek, Göz Köy Derneği ve Köy muhtarlığının işbirliği ile ilki düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinin hayırlı olmasını diledi.
Göz Köy Kalkındırma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Bayram İnan ise yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Sedat Sel'den köylerine çocuk oyun parkı istedi. İnan konuşmasında, "Belediye Başkanımız Sedat Sel, Suşehri'ne bir şeyler yapmak için İstanbul'a geldiğinde işadamlarıyla, belediye başkanları ve derneklerle hep bir araya geliyor. Amacı ilçeye bir şeyler yaptırmak ve kazandırmak. Çok güzel. Ama bizlerde sayın belediye başkanımızdan isteğimiz, köyümüzdeki çocukların eğlenmeleri için oyun gruplarının kurulmasını istiyoruz" dedi.
Ali Yayla ve Ercan Bayraklı'nın sahne aldığı geceye katılan misafirlere yemek ikramında bulunuldu.
MHP İlçe Başkanı Nazif Karkın, köy muhtarları ve çok sayıda Göz Köy halkının katıldığı gece, havai fişek gösterileriyle sona erdi.