Başbakan Erdoğan Köylülerle Sohbet Etti, Maden Suyu İçti

Balıkesir'den ayrılmadan önce Halalca köyünde mola veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, köylülerle sohbet edip kendisine ikram edilen maden suyunu içti

  Balıkesir ' den ayrılmadan önce Halalca köyünde mola veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , köylülerle sohbet edip kendisine ikram edilen maden suyunu içti . 2 yıllık üniversite okuyan ve geçiş yapmak için sınava hazırlanan Melike Ercan isimli öğrenciyle de görüşen Erdoğan , Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ' a kız öğrenciye yardım etmesi için talimat verdi .
Çeşitli temaslar için Balıkesir ' e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Kuvayi Milliye Meydanı ' nda halka hitap ettikten sonra Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasını ve MOBESE sistemini hizmete açtı . Yoğun güvenlik önlemleri altında Balıkesir ' den ayrılmak için havaalanına doğru yola çıkan Başbakan Erdoğan , Merkez Halalca köyünde mola verdi . Burada köylülerle sohbet eden ve köy kahvehanesinde vatandaşlarla görüşen Erdoğan , kendisine ikram edilen maden suyunu içti . İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve
Cemil Çiçek ' in de yer aldığı protokol üyeleri ile beraber köylülerin derdini dinleyen Erdoğan , ön lisans eğitimi gören ve geçiş yapmak için sınavlara hazırlanan Melike Ercan ( 18 ) isimli öğrenciyle görüştü . Gıda Teknolojisi bölümünde eğitim gören Melike Ercan ile yakından ilgilenen Erdoğan , Vali Arslan ' a kız öğrenciye yardım edilmesi konusunda talimat verdi . Vali Arslan kız öğrencinin iletişim bilgilerini not aldı .
Başbakan Erdoğan , köydeki kısa molasının ardından kortej eşliğinde Balıkesir Havaalanı ' na geçti . Kabine üyeleriyle beraber Ana uçağına binen Erdoğan ' ı , Balıkesir Valisi Arslan ve beraberindeki protokol üyeleri uğurladı .