Windows 8'in Windows 7 için olumsuz etkileri olabilir

Windows 8'in açığa çıkması ve yetkililerin açıklama yapmaması söylentileri güçlendirdi. Windows 8 bir önceki sürümü Windows 7'yi kötü yönde etkileyecek mi?

Windows 8'in Windows 7 için olumsuz etkileri olabilir
  Windows 8 ' in Windows 7 ' ye etkisi olacak mı? Ortalıkta dolaşan heyecan verici haberler gü ; zel . . . Peki ama Windows 7 ' ye verdiği zarar ne olacak?

Windows 8 ile ilgili internet sızdığı iddia edilen planlar Microsoft iç ; in potansiyel bir tehlike oluşturuyor .

Microsoft ' un bir sonraki işletim sistemi iç ; in vizyonu , eklemeyi dü ; şü ; ndü ; ğü ; ö ; zellikler hakkında ç ; ıkan haberlerin Windows 7 ' ye geç ; işi etkileyebileceği konuşuluyor .

Steven Sinofsky ' nin Windows 8 konusunda ağzını bıç ; ak aç ; maması da bu dedikoduların olası sonuç ; larına yoruluyor ; ama artık olan oldu , gerç ; ek ya da değil Windows 8 sızıntıları internette dolaşıyor .

Şu an iç ; in bir etkisi gö ; rü ; nmü ; yor , Windows 7 saniyede 7 adet satıyor ama BT uzmanlarını geç ; işte dü ; şü ; ndü ; ren kritik Windows 8 ö ; zellikleri var . . .

Windows 8 ' in dü ; şü ; ndü ; ren ö ; zellikleri

Windows 8 sızıntısına gö ; re yeni işletim sistemi bugü ; ne kadar ç ; ıkanlardan oldukç ; a farklı olacak .

Yü ; z tanıma ve ışık algılama gibi ö ; zellikler , Windows 8 kullanacak sistemlerin bazı donanım ö ; zelliklerine sahip olmasını şart koşacak cinsten .

Şart olmasa bile bu yeni ö ; zelliklerden yararlanmak iç ; in yeni nesil PC donanımı gerekecek ve sonuç ; ta BT uzmanları 2 yıl sonra bir kez daha donanım değiştirmeyecek .

Elbette Windows Vista ' ya benzer bir durum yaşanacağını , bu donanım gereksinimlerinin Windows 8 ' in ö ; nü ; nü ; tıkayacağını dü ; şü ; nenler de var . Her halü ; karda bekleyip neler olacağını gö ; receğiz .

Veteknoloji