Toure Yaya, Manchester City'e transfer oldu

İspanya'nın Barcelona Kulübünde oynayan Toure Yaya, İngiltere'nin Manchester City takımına transfer oldu. Fil Dişi Sahilleri'den olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Tou...

 

İspanya ' nın Barcelona Kulübünde oynayan Toure Yaya , İngiltere ' nin Manchester City takımına transfer oldu .

Fil Dişi Sahilleri ' den olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Toure Yaya ' nın transferi için Manchester City ' nin Barcelona ' ya yaklaşık 30 milyon avro ödediği iddia edildi .
Manchester City , Valencia ' dan David Silva ' yı aldıktan sonra Toure Yaya ' yı da renklerine bağlarken , takımın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini , ' ' Manchester City için mükemmel bir transfer . Toure Yaya ' nın bizimle olacak olmasından memnunum , iyi bir futbolcu ' ' açıklamasında bulundu .
İngiliz kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamasında Mancini , ' ' Herkes biliyor ki Toure Yaya uzun süredir bizim istediğimiz bir futbolcuydu . Barcelona ' da çok üst düzeyde oynadı . Tecrübesi ve kalitesiyle bizim için de çok önemli olacağından eminim ' ' ifadelerini kullandı .
Manchester City ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Toure Yaya , takımın kaptanı olan kardeşi Kolo ile birlikte forma giyecek .

Zaman