Kıbrıslı Turizmcilerin umudu Jennifer Lopez - MAGAZİN

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Ozanköy’de 220 milyon dolara yaptırılan yedi yıldızlı Cratos Premium Hotel’in gala gecesinde dünyaca ünlü Amerikalı süper star Jennifer Lopez sahne alacak.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ( KKTC ) Ozanköy’de 220 milyon dolara yaptırılan yedi yıldızlı Cratos Premium Hotel’in gala gecesinde dünyaca ünlü Amerikalı süper star Jennifer Lopez sahne alacak .
Kıbrıs Türk Havayolları ' nın içine düştüğü durum nedeniyle zor günler yaşayan turizmciler , Lopez ' in ziyareti ile müşteri kazanmayı umut ediyor .
KKTC’ye eşi Marc Anthony ve ikiz bebekleri ile gelecek olan Lopez otelde 3 gün kalacak ve 41 . yaş gününü de otelde kutlayacak . 3 milyon dolar karşılığında sahneye çıkacağı iddia edilen Lopez konserden iki gün önce KKTC Ercan Havalimanında Turizm ve Çevre Bakanı Kemal Dürüst ve KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar karşılayacak . 22 Temmuz’da 80 kişilik ekiple Kıbrıs’a geleceği belirtilen Lopez , otelin 24 Temmuz’daki açılışında konser verecek . Lopez’in sahne malzemelerinin ise iki TIR ile getirileceği belirtiliyor .

Sadece özel davetlilere konser verecek olan Lopez , sahne alacağı otelde bulunan 700 metrekarelik kral dairesinde eşi Mark Anthony , ikiz çocukları ile birlikte kalacak . Lopez’in yaptığı anlaşmaya göre ; kral dairesinde yer alan katta sadece yakın dostları ve 12 kişilik korum ekibi kalacak . 3 aşçısını da getirecek olan sanatçıya özel yemekler pişirilecek . Gala gecesi , 193 ülkede canlı yayınlanacak .

Star Gazete