Hollandalı Sneijder'in büyük sevinci

Hollanda'nın başarılı oyuncusu Wesley Sneijder, Brezilya'yı eleyerek büyük bir iş başardıklarını ve Dünya Kupası'nı kaldıracaklarına inandığını söyledi.

Hollandalı Sneijder'in büyük sevinci
  Dü ; nya Kupası ç ; eyrek final karşılaşmasında Brezilya ' yı ilk yarısını 1-0 geride kapadığı mü ; cadelede 2-1 mağlup etmeyi başararak yarı finale yü ; kselen Hollanda ' da yü ; zler gü ; lü ; yor .

Takımına galibiyeti getiren golü ; atan Wesley Sneijder maç ; ın ardından yaptığı aç ; ıklamalarda ; ' İlk yarının sonunda işimiz imkansız gibi gö ; rü ; nü ; yordu . Ancak , soyunma odasında bu işi başarabilecek gü ; ce sahip olduğumuzu birbirimize sö ; yledik ve inancımızı kaybetmedik . İkinci yarıya hızlı başladık ve beraberlik golü ; nü ; bulduk . Bu bizim iç ; in ç ; ok ö ; nemliydi ' diye konuştu .

Galibiyeti getiren golü ; atmaktan da bü ; yü ; k mutluluk duyduğunun altını ç ; izen yıldız futbolcu , ' Brezilya ' yı mağlup ederek yarı finale yü ; kseldik . Bu gerç ; ekten bü ; yü ; k bir başarı . Şimdi kendimize daha fazla gü ; veniyoruz . Bu işi sonuna kadar gö ; tü ; receğiz ' dedi .