Kadirli'de Trafik Kazalarında 10 Kişi Yaralandı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada, 3'ü ağır 10 kişi yaralandı.

Kadirli istikametinden Osmaniye istikametine giden Hakkı Çakmaz yönetimindeki 01 PC 767 plakalı otomobil, ana yola aniden çıkmak isteyince Osmaniye istikametinden Kadirli'ye giden Zihni Büyükkaradöl yönetimindeki 80 KM 973 plakalı araçla çarpıştı.
Çarpışma sonucu her iki araç sürücüsü ile birlikte araçlarda bulunan Alaaddin Büyükkaradöl (54), Elif Kolukırık (32), Meryem Çakmaz (33) ve Durdu Dalgınlı (56) yaralanarak çağırılan ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Elif Kolukırık yapılan ilk müdahaleden sonra Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
4 YARALI
Diğer kaza Kadirli-Andırın karayolu Akarca mevkiinde meydana geldi. Kadirli istikametinden Andırın'a giden Mustafa Çolaker (40) yönetimindeki 80 KU 052 plakalı otomobil virajı alamayarak karşı yönden gelen Ahmet Evlice (33) yönetimindeki 80 KL 894 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışma sonucu sürücülerle birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan Necip Küçükkaplan (40) ve Davut Kurt (33) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi ve bir özel hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Çolaker ve Necip Küçükkaplan da Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi.