Fenerbahçe'nin Arda Turan sevdası bitmek bilmiyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: 'Arda bize gelsin rahat eder...'Fenerbahçe'nin kamp dönüş uçağında Başkan Yıldırım'ın şaka yollu "Arda bize gelsin rahat eder" demesi milli futbolucuya olan ilgisinin bitmediğini gösterdi. Arda'nın da Emre gibi bir gün Sarı-Lacivertli formayı giyeceği görüşü camiada sürüyor.

Fenerbahçe'nin Arda Turan sevdası bitmek bilmiyor
Fenerbahçe'nin Arda'ya olan ilgisi bitmek bilmiyor. Kanarya'nın kamp dönüş uçağında konuşulan konu Galatasaraylı Arda Turan'dı. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Arda'nın tarafatarlarla kavgasını konuşurlarken başkan Aziz Yıldırım'ın şakayla karışık, "Arda bize gelsin rahat eder" demesi dikkat çekti. Bunu duyan Aykut Kocaman'ın da Arda konusunda yakından ilgilendiği belirtildi.

İSTİNYE PARK UNUTULMADI

Aziz Yıldırım'ın oturduğu ön bölümden, "Sorun bakalım Arda'nın bonseverisi kaç para" sesinin yükseldiği duyulurken, bu konuşmanın Fenerbahçe Başkanı'nın Milli futbolcuya da Emre gibi bir gün Sarı-Lacivertli formayı giydirme umutlarının hala sürdüğü ifade edildi. Bilindiği gibi Aziz Yıldırım ile Arda geçen sene İstinye Park'ta karşılaşmış ve ikili birbirleri ile sıcak bir görüşme gerçekleştirmişti. O karşılaşmada Yılıdırım'ın Arda'ya "Seni alacağım. 2012'de Fenerli'sin" sözlerini ise gündeme bomba gibi düşmüştü.Bugün