Başkan Başer'den huzurevi ziyareti

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Berat Kandili dolayısıyla Alparslan Türkeş Huzurevi'nde barınan yaşlıları ziyaret ederek, kandil simidi dağıttı.<

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Berat Kandili dolayısıyla Alparslan Türkeş Huzurevi'nde barınan yaşlıları ziyaret ederek, kandil simidi dağıttı.

Başkan Başer, akşam huzur evini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Berat Kandili dolayısıyla huzurevini ziyaret ettiğini belirterek,"Burada barınan yaşlılarımızın bu mübarek günde yalnız kalmalarını istemedik, onlarla birlikte Berat kandilini kutlamak istedik." dedi.

Her vesile ile huzurevinde barınan yaşlılarla birlikte olduklarını ifade eden Başkan Başer, "Yaşlılarımızın rahatı, huzuru bizler için çok önemli. Onlar mutlu oldukça bizler daha çok mutlu olmaktayız. O yüzden bu mübarek günde onlarla birlikte olmak istedik." diye konuştu.

Başkan Başer, daha sonra burada barınan yaşlılara kandil simidi dağıtarak bir süre sohbet etti. Huzurevinde barınan yaşlılar ise Başkan Başer'e bu mübarek Berat Kandilinde kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Huzurevi ziyaretine Belediye Başkanı Yusuf Başer ve eşi Neriman Başer, Başkan Yardımcıları Tevfik Bozkurt, Enver Çakıroğlu ve eşleri de katıldı.