MHP'den basın çalışanlarına bayram jesti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Teşkilatı, basında sansürün kaldırılışının 102. yıl dönümü nedeniyle basın çalışanları ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Teşkilatı, basında sansürün kaldırılışının 102. yıl dönümü nedeniyle basın çalışanları ile bir araya geldi. Pınarbaşı Kale Restorant'ta verilen kahvaltıda MHP İlçe Başkanı Ramazan Kaya, eski Belediye Başkanı Abdullah Paksoy, belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve işadamları, basın çalışanlarının bayramını kutladı.

MHP İlçe Başkanı Ramazan Kaya, burada yaptığı konuşmada tarafsızlık vurgusu yaptı. Kaya, "24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla MHP Elbistan Teşkilatı olarak hem hayatının bir bölümünü ve aynı zamanda sermayesini ortaya koyarak vatandaşları bilgilendirme işini kendisine meslek edinen değerli yatırımcılar ve bu işin fiziksel yükünü çeken basın emekçileriyle bir araya gelerek bayramlarını kutlamak istedik. Şahsım ve yönetim kurulum adına, basın iş koluna yatırım yapan saygıdeğer işadamlarımızın, gece gündüz demeden görevlerini yapan muhabirlerimizin, haberleri yayıma hazırlayan görünmeyen çalışanların, sabah işyerimizi açtığımızda gazetemizi kapımızda hazır eden dağıtım elemanlarının basın bayramlarını kutluyor, daha nice bayramlara tüm aile fertleriyle birlikte huzur ve esenlik içerisinde ulaşmanızı temenni ediyorum. Gücü, iktidarı elinde bulunduranların sadece mesleklerini yaptıkları için gazetecilere reva gördükleri baskı ve yıldırma hareketlerini kınıyorum. Milletin ve devletin kendilerine verdiği yetkiyi ve makamı başka amaçlar için kullanan, bu davranışını ve basın kuruluşlarını ayrıma tabi tutan kişi ve kuruluşları telin ediyorum." ifadesini kullandı.

Toplantıya basın çalışanları ve yöneticileri ilgi gösterdi. Basın çalışanları, kendilerini unutmayan MHP yöneticilerine teşekkür etti.