Besni İHL mezunları pilav gününde bir araya geldi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde İmam Hatip Lisesi mezunları pilav gününde bir araya geldi. Mezunların yoğun ilgi gösterdiği geleneksel pilav günü okul bah

Adıyaman'ın Besni ilçesinde İmam Hatip Lisesi mezunları pilav gününde bir araya geldi. Mezunların yoğun ilgi gösterdiği geleneksel pilav günü okul bahçesinde yapıldı.

Programa Besni İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Korkmaz'ın yanı sıra Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, eski Adıyaman milletvekili Mahmut Göksu, eski Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve 500 civarında mezun katıldı. Pilav günü Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Gelen misafirlere etli pilav ve ayran ikram edildi.

Besni İmam Hatip Lisesi Müdürü Korkmaz, katılanlara teşekkür ederek, eski öğrencilerini ve eski mezunları bir arada görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Amaçlarının eski mezunlarla yeni mezunların kaynaşmasını sağlamak olduğunu aktaran Korkmaz, "Pilav gününün düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah her yıl bu programı devam ettireceğiz. Besni'de 17 yıl hizmet ettim, zor bir zamanda görev aldık, eskiye göre daha iyi durumdayız. 870 öğrenciden 28 öğrenci ile eğitim yaptığımız dönemler oldu. Bu okullarda mezun olan öğrencilerden yanlış olmaz, devletine, milletine ve dinine yanlış yapmaz. Allah o günleri bir daha göstermesin." dedi. Ayrıca Korkmaz, yeni dönemde görev yerinin Gölbaşı İHL olduğunu belirtti.

Milletvekili Mehmet Erdoğan ve eski milletvekili Mahmut Göksu birer konuşma yaptı. İşadamı Ali Erdoğan ise okulun kurulması sırasında yaşanan zorluklarla ilgili misafirleri bilgilendirdi.