Ödemiş Belediyespor Transferde Durmuyor: Kemal Kaldı, Uğur Geldi

Bu yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig'de top koşturacak olan Ödemiş Belediyespor'da transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor

Ödemiş Belediyespor Transferde Durmuyor: Kemal Kaldı, Uğur Geldi
Bu yıl Deplasmanlı Bölgesel Lig'de top koşturacak olan Ödemiş Belediyespor'da transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. İç transferle birlikte dış transferi de yürüten kırmızı-lacivertli kulüp geçen sezon savunmada başarıyla formasını terleten genç oyuncu Kemal Yıldız ile yeniden anlaşırken, Edremit Belediyespor'dan kanat oyuncusu Uğur Gümüş'ü de renklerine bağladı.
Belediye toplantı salonunda transfer komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleşen tören ile resmen Ödemiş Belediyesporlu olan iki genç oyuncunun heyecanlı oldukları gözlendi. 20 yaşında amatör milli takımda da yer alan stoper Kemal Yıldız yeniden Ödemiş Belediyespor formasını taşıyacağı için mutlu olduğunu söyledi.
Ödemiş'teki taraftarın beklentisini bildiğini kaydeden Uğur Gümüş de; "Şirinyer'de oynarken buraya geldiğimde tribünlerin ne kadar dolu olduğunu gördüm. Mahmut Hocamın da isteği ile bu tribünler önünde terimin son damlasına kadar savaşmaya geldim. Büyük taraftarımızı mutlu etmek istiyorum" dedi.
UĞUR SOLDA ETKİLİ
2008-2009 sezonunda Mahmut Arslan'la birlikte Şirinyerspor'da çalışan 1989 doğumlu genç oyuncu Bucaspor altyapısından yetişti. Her iki kanatta da yeteneğiyle dikkat çeken genç oyuncu geçen sezon Edremit Belediyespor'da 2 gol kaydetti ve şampiyonluk yaşadı. Şirinyerspor'daki performansı Ödemiş taraftarlarının da dikkatini çeken özellikle sol kanatta daha etkili işler yapabiliyor.
Teknik Direktör Mahmut Arslan, transferde önceliği geçen sezon Ödemiş forması giyen oyunculara verdiklerini ifade etti. Arslan; "Ağustos ayındaki hazırlık dönemine kadar takımı oluşturuyoruz. İç transferde görüşmeler devam ediyor. Ancak dış transferde bekleyerek kayıp yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle başka oyuncularla da görüşüyoruz. Bugün renklerimize bağladığımız iki genç arkadaşımız yüklendikleri sorumluluğun bilincindeler. Onlara güvenenleri yanıltmayacaklar" şeklinde konuştu.