Rize'de "Yaz Sporları Şenliği" başlıyor

Rize Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi yapılacak "Yaz Sporları Şenliği" 24 Temmuz'da başlıyor. Belediye'nin organize ettiği şenliklerle ilgili açı

Rize Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi yapılacak "Yaz Sporları Şenliği" 24 Temmuz'da başlıyor. Belediye'nin organize ettiği şenliklerle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Bakırcı, organizasyon kapsamındaki gerekli hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Birbirinden farklı aktivitelerle şenlikleri başlatacaklarını ifade eden Bakırcı, "24 Temmuz itibariyle başlayacak olan ve 8 gün sürecek olan yarışmalarda; Minikler Futbol Şenliği, Rafting, Denizde Halat Çekme Yarışması, Yapay Duvar, Dağcılık Şenliği, Halk Yürüyüşü, Halk Koşusu, İrfan Köksal Eyüpoğlu Streetball Turnuvası, Deniz Kanosu, Yüzme Yarışması, Şamyelle Rafting, Bilyeli Araba Yarışması, Bisiklet Yarışması, Çevre Temizlik Faaliyeti, Dağ Bisikleti Yarışması Piknik ve Uçurtma Şenliği gibi birbirinden farklı yarışmalar yapılacak." dedi.

Şenliklere bin'e yakın yarışmacının katılım göstereceğini tahmin ettiklerini dile getiren Bakırcı, "24 Temmuz Cumartesi günü Çaykur Genel Müdürlüğü karşısındaki Belediyespor Kompleksinde başlatacağımız şenliklere şehrin dört bir yanından katılım bekliyoruz. Vatandaşımızın katılımı olduğu süre bu tip etkinliklere devam edeceğiz. Belediyemizin düzenlemiş olduğu 2. Yaz Sporları Şenliğine tüm halkımızı tekrar davet ediyorum." diye konuştu.