Süper Lig'in kura çekimi yapıldı ilk derbi…

Süper lig fikstürü çekildi. Turkcell Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda oynanacak derbiler bugün belli oldu. Süper lig fikstürüne göre ilk derbi Beşiktaş Fenerbahçe arasında oynanacak. . Turkcell Süper Lig'in 2009-2010 sezon şampiyonu Bursaspor ilk olarak Konya spor ile karşılaşacak.

Süper Lig'in kura çekimi yapıldı ilk derbi…
Süper Lig’in kura çekimi yapıldı ilk derbi…

Süper Lig'de 2010-2011 sezonu fikstürü bugün TFF yetkilileri ile 18 Süper Lig kulübü temsilcisinin katıldığı Haliç Kongre Merkezi'ndeki kura çekimi yapıldı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor ilk hafta ligin yeni takımı Konyaspor'u konuk edecek. Fenerbahçe sezonu evinde Antalyaspor maçıyla açarken, Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile Beşiktaş da yine deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak.

Birinci derbi 5. hafta Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında gerçekleşecek. Fenerbahçe ile Galatasaray 9. haftada, Galatasaray ile Beşiktaş 14. haftada karşılaşacaklar.

Fenerbahçe ile Trabzonspor ligin 2. haftasında karşı karşıya gelirken, 7 .haftada Trabzonspor-Beşiktaş ve 11. haftada Trabzonspor-Galatasaray maçları oynanacak.

Yeni sezon 13 Ağustos'ta start alacak.19 Aralık'ta oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile ilk yarı sona erecek.

İkinci devresi 23 Ocak'ta başlayacak olan Turkcell Süper Lig'de sezon 22 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.

İşte ilk hafta oynanacak karşılaşmalar

Fenerbahçe-Antalyaspor
Kardemir Karabükspor-Manisaspor
İstanbul Büyükşehir Bld.-Kayserispor
Ankaragücü-Trabzonspor
Bucaspor-Beşiktaş
Gaziantepspor-Kasımpaşa
Eskişehirspor-Gençlerbirliği
Bursaspor-Konyaspor
Sivasspor-Galatasaray