Ak Parti'den Miting Öncesi Stk Ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, 12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Adıyaman'da gerçekleşecek olan mitinge, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcilerini davet etti

AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, 12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Adıyaman'da gerçekleşecek olan mitinge, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcilerini davet etti.
Ziyaretlerine Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ATSO) başlayan AK Parti İl Başkanlığı yönetimi, ATSO Başkanı Mustafa Uslu ile referandum üzerine uzun süre sohbet etti.
Ziyarette referandumun sadece AK Parti'nin veya Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi olmadığını dile getiren İl Başkanı Yaşar Güleş, referandumun Türkiye topraklarında yaşayan herkesi ilgilendirdiğini söyledi. Güleş, ayrıca referandumda Adıyaman halkına güvendiklerini de sözlerine ekledi.
ATSO Başkanı Mustafa Uslu ise, Başkan Güleş'e referandum sürecinde destek sözü verdi. Yapılacak olan referandumu milli bir mesele olarak gördüğünü ifade eden Uslu, "Bu ülkenin önünü açacak, bu ülkeyi diğer dünya devletleriyle aynı seviyeye getirecek, sanayicinin önündeki engelleri kaldıracak sivil bir anayasanın hangi siyasi partinin düşüncesi olursa olsun desteklenmesi gerektiği kanaatindeyim. Hangi iktidar döneminde olursa olsun önemli olan insanların doğrusunu alkışlamak, yanlışlarını göstermektir. Bu
da bizim görevimizdir" diye konuştu.
ATSO ziyaretinin ardından AK Parti heyeti, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.