Koyulhisar'da Bazı Eğitim Kurumlarında İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Yapıldı

Koyulhisar'da bazı eğitim kurumlarında isteğe bağlı yer değişikliği yapıldı.

  Koyulhisar ' da eğitim kurumlarında yönetici olarak görev yapan öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ' nin ilgili maddeleri gereğince , yaptıkları müracaatlar sonucunda 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında yeni görev yapacakları okullar belli oldu .
Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü resmi web sitesinde açıklanan ve 2010-2011 Eğitim ve öğretim yılında Koyulhisar ' daki eğitim kurumlarında yöneticilik yapacak öğretmenlerin isimleri şöyle ;
Koyulhisar Çamlıyaka İ . Ö . O Sınıf Öğretmeni Özel Kayalı Koyulhisar Cumhuriyet İ . Ö . O Müdür Yardımcılığına , Koyulhisar Y . İ . B . O Sınıf Öğretmeni Behlül Kocatepe Koyulhisar Y . İ . B . O Müdür Baş Yardımcılığına , Koyulhisar Yukarıkale İ . Ö . O Sınıf Öğretmeni Merve Özlüleci Koyulhisar Yukarıkale İ . Ö . O Müdürlüğüne , Koyulhisar Aksu Köyü İ . Ö . O Sınıf Öğretmeni Serken Kaya Koyulhisar Atatürk İ . Ö . O Müdür Yardımcılığına , Koyulhisar Cumhuriyet İ . Ö . O sınıf Öğretmeni İsmail Tuğrul Karalar Koyulhisar Çamlıyaka İ . Ö . O Müdür Yardımcılığına atandı .