Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu toplandı

Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu ilk toplantısını geniş katılımla Bayece Restoran'da gerçekleştirdi.

Beylikdüzü'nde sö

  Beylikdüzü Belediyesi Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu ilk toplantısını geniş katılımla Bayece Restoran ' da gerçekleştirdi .

Beylikdüzü ' nde söz sahibi iş yerlerinin temsilcilerinin ve önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda Beylikdüzü ' nün ekonomik yapısına ve istihdam imkanlarına yönelik sorunlar masaya yatırıldı .

Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu toplantısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ' un ev sahipliği ve başkanlığında ; Kaymakam Yusuf Odabaşı , Bosb , Beysan , Birlik , Haramidere , Mermerciler , Bakır , Pirinç ve Şirin sanayi sitelerinin yönetim kurulu başkanları , Liman Altaş Genel Müdürü Gürdal Karadeniz , EÜAŞ Bölge Müdürü Lütfi Coşkun , Beysiad Başkanı Dr . Metin Yılmaz , Fatih Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul Mescioğlu , Beykent Üniversitesi Mütevelli Başkan Vekili Dr . Erkan Çelik katıldı .

Arçelik , Sanica , Güzel İş Gıda , Eraysan Group ve Migros temsilcilerinin katılımcılarından oluşan heyet , Beylikdüzü Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi .

İstanbul Teknik Üniversitesi ' nden Prof . Dr . Ramazan Evren ve Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu ( URAK ) Derneği Genel Koordinatörü ve İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç . Dr . Melih Bulu da kurulun üyeleri arasında yerlerini aldılar .

Toplantıda konuşan Başkan Yusuf Uzun , Beylikdüzü ' nde ekonomiyi , üretimi , istihdamı ve tüm alanlardaki yatırımları , başta bölgedeki işadamlarının sahiplenmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirterek " İlçemizi hep birlikte yönetmek istiyoruz . Bu doğrultuda halk meclislerimizi ve danışma kurullarını oluşturduk . Bugün de burada iş adamlarımızın ve üniversitelerimizin de içinde olduğu Ekonomik Gelişim Danışma Kurulu ' nu kurmuş bulunuyoruz " dedi .

Yapılan çalışmaların sonucunda Beylikdüzü ' nün çok daha güzel yerlere geleceğini ifade eden Başkan Uzun , yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti .